29 / 04 / 2024

Sümer Holding diyarbakır fabrika binası

Sümer Holding diyarbakır fabrika binası

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

Diyarbakır Mimarlar Odası'ndan 'Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun' çağrısı!

TMMOB’a bağlı Diyarbakır Mimarlar Odası, koronavirüs salgını sürecinde şantiyelerde gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek, devam eden çalışmaların toplum ve kent sağlığı açısından durdurulması yönünde çağrıda bulundu...

TOKİ Diyarbakır 4. Etap 397 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sümer Holding diyarbakır fabrika binası Haberi

Sümer Holding diyarbakır fabrika binası

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır ili Mahabat Bulvarı, Eski Tekel Yerleşkesi adresinde ve Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi içinde bulunan yaklaşık 33 bin metrekarelik alan üzerinde (30 bin metrekaresi bodrum katlı) fabrika binası, kazan dairesi ve fabrika ek binasına ait metruk hale gelen binalara ait perde beton, kolon, kiriş ve zemin betonlarının sökülerek, beton içinden çıkacak her türlü hurda vb. malzemeler kapalı zarfla teklif almak ve sonrasında teklif sahiplerinin katılımı ile “Pazarlık ve/veya Açık Artırma“ yapmak suretiyle satılacaktır.


SÜMER HOLDİNG A. Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE AİT DİYARBAKIR İLİ KAYAPINAR İLÇESİ ESKİ TEKEL VE DİYARBAKIR AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU YERLEŞKESİ İÇİNDEKİ 33 BİN METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE BULUNAN BİNALAR YIKILARAK ÇIKACAK HURDA MALZEME SATILACAKTIR

Sümer Holding A. Ş. Genel Müdürlüğünden:

1...