18 / 07 / 2024

Sümerbank ihalesi

Sümerbank ihalesi

Sümerbank marka satış ihalesi iptal edildi. Öte yandan da Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından bazı muhtelif taşınmazların satış yöntemi ile de özelleştirileceği kaydedildi...

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi 28 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım projesinin 1. oturumu 28 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesi 27 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesinin 1. oturumu 27 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Sümerbank ihalesi Haberi

Sümerbank ihalesi


Sümer Holding A.Ş. tarafından 6 Eylül'de satış yöntemiyle özelleştirileceği ilan edilen markalardan Sümerbank, Sümerhalı ve Hereke markalarının özelleştirme ihaleleri iptal edildi.


Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanında, Holding tarafından satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmek üzere 6 Eylül 2014'te ihale ilanına çıkılan ve son teklif verme tarihi 14 Ekim 2014 olan Sümerhalı, Sümerbank, Hereke markalarına  ilişkin özelleştirme ihalelerinin iptal edildiği bildirildi. 


Öte yandan Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından bazı muhtelif taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirileceği kaydedildi. 


Buna göre, Balıkesir'in Ovabayındır köyünde 8 bin 300 metrekare yüzölçümlü tarla ile 9 bin 400 metrekare yüzölçümlü üzerinde 2 binada toplam 18 metruk lojman bulunan tarla vasfındaki taşınmaz satılacak. 


Bilecik'in Bozöyük ilçesindeki 11 bin 907 metrekare yüzölçümlü su kanalı taşınmazının satışı...