02 / 05 / 2024

Sümerpark AVM Pera GYO

Sümerpark AVM Pera GYO

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Sümerpark Alışveriş Merkezi 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 12:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek...

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

AVM'ler salgında buluşma mekanı ve yaşam alanı oldu!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ”Pandemi sürecinde AVM’lerin önemi daha net anlaşıldı” dedi. ‘GYODER Çözüm Platformu’nun beşinci toplantısı, ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi.

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Yeni kısıtlamalar AVM'deki kiracıları nasıl etkileyecek?

Koronavirüs salgınıyla birlikte yürürlüğe giren yeni kısıtlamalar, yeme-içme faaliyetlerini barından AVM sektörünü etkilemesi bekleniyor. Özellikle kiracılar kısıtlama sonrasında hayata geçecek yeni planları bekliyor.

AVM’ler ve emsal kira bedeli!

Gelir Vergisi Kanunu'na göre; gayrimenkuller emsalinden daha düşük bir bedelle veya bedelsiz olarak kiraya verilmemesi karine olarak kabul ediliyor. Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Bumin Doğrusöz bugünkü köşe yazısında AVM'lerdeki emsal kira bedellerini kaleme aldı.

AVM ve perakendeciler arasındaki sorunlar çözülecek mi?

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak bugünkü yazısında AVM ve perakendeciler arasındaki anlaşamamazlığı kaleme aldı. İşte Kadak'ın "Şu anda C ve D alışveriş yapıyor" başlıklı o yazısı...

Esas Gayrimenkul'ün AVM'leri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs nedeniyle AVM'lerinin faaliyetlerini geçici olarak durduran Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. 

Sümerpark AVM'nin çalışma saatleri değişti! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Sümerpark Alışveriş Merkezi 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 12:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek...

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı Sümerpark avm ve ofis projesine ait değerleme raporunu yayınladı...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Sümerpark AVM Pera GYO Haberi

Sümerpark AVM Pera GYO

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Denizli, Sümerpark AVM hakkında açıklama yaptı.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şirket portföyünde bulunan Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin, ziyaretçilerin, çalışanların, kiracıların ve toplum sağlığının korunması amacıyla yayınlanan genelgeleri ve Cumhurbaşkanımızın "evinizden çıkmayın" yönlendirmeleri dikkate alınarak, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren konuya ilişkin yeni bir karar alınana kadar geçici süreyle 12:00-20:00 saatleri arasında hizmet verilmesine karar verildi.

Pera GYO'nun KAP açıklaması: 
"Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle; ziyaretçilerimizin, çalışanlarımızın, kiracılarımızın ve toplum sağlığının korunması amacıyla yayınlanan genelgeleri  ve Sayın Cumhurbaşkanımızın "evinizden çıkmayın" yönlendirmelerini dikkate alarak, Şirketimiz portföyünde bulunan Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin  23.03.2020 tarihinden itibaren, konuya ilişkin yeni bir karar alınana kadar geçici süreyle 12:00-20:00 arasında hizmet vermesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna...