29 / 04 / 2024

sümerpark evleri nerede

sümerpark evleri nerede

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor...

Sümerpark Evleri'nde 1500 lira taksitle ev!

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Denizli' de inşa edilen Sümerpark Evleri' nde günde 50, aylık 1500 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Denizli Sümerpark Evleri'nde 3+1 daire 170 bin liraya!

Fiyatların 137 bin liradan başladığı Sümerpark Denizli Evleri'ndeki hemen teslim konutlar 0 faiz avantajıyla 120 aya kadar vadelendirilebiliyor

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Suadiye Sahil Evleri nerede?

Denize sıfır konumda yer alan Suadiye Sahil Evleri 130 adet daireden meydana geliyor. Peki Suadiye Sahil Evleri nerede?

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

Arazi geliştirme süresi devam eden projede konut, residence ve ofisler yer alıyor. Proje toplam 42 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Peki İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

Kartal DKY Sahil Evleri nerede?

Ön talep süreci devam eden proje toplam 140 adet daireden meydana geliyor. Projede daireler 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 olarak tasarlandı. Peki Kartal DKY Sahil Evleri nerede?

Pega Kartal Evleri nerede?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 40 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Pega Kartal Evleri nerede?

Aşçıoğlu Selenium Retro Evleri nerede?

Ön satış süreci devam eden proje home ofis ve rezidanstan oluşan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro Evleri nerede?

Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği İncek Loft'ta satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Evleri nerede?

Ankara İncek Loft Evleri nerede?

İncek Loft Ankara'da konut teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri nerede?

Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Satış süreci devam eden Terrace Mix'te konutlar hemen teslim ediliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün 220 adedini konutlar oluşturuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı Evleri nerede?

Başakşehir Vadişehir Evleri nerede?

Başakşehir Vadişehir Evleri projesinde dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. 17 blok şeklinde yükselen projede ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Vadişehir Evleri nerede?

sümerpark evleri nerede Haberi

sümerpark evleri nerede

Denizli’nin değerlenen merkezinde hayata geçirilen Sümerpark Evleri, 16 katlı 6 blok ve 17 katlı 2 bloktan olmak üzere toplam 608 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dublekslerinden oluşan daire karması ve 80 metrekareden 240 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleriyle Sümerpark Evleri, Denizli’nin ilk kez güvenli site yaşamının kapılarını aralıyor.

Günde 50 TL’ye konut fırsat

Denizli’nin yükselen değeri Sümerpark Evleri’nde, faizler sıfırlandı. Konut satın Vade farksız 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL’ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.

Sümerpark AVM’ye sadece 100 metre mesafede bulunan, ana...