27 / 04 / 2024

Sümerpark kampanya

Sümerpark kampanya

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı...

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG için son dakika kararı! Adeta kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzin fiyatı 36 TL’yi aşmış ve araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Yapı Kredi ve Shell’den araç sahiplerine sürpriz kampanya haberi geldi.

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!

En sık kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin tam bin TL kazanacağını duyurdu.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Sıfır araç almak isteyenlere muhteşem kampanya! Dacia Haziran ayında çok konuşulacak

Son senelerde araç almak neredeyse olanaksız hale gelirken güncel avantajlarda oldukça dikkat çekiyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen çiftçilerin yüzü nihayet güldü. Yapılan açıklama doğrultusunda karar resmen ilan edildi. Binlerce TL indirim uygulanacak. İşte kampanya ayrıntıları.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs'a Özel Kampanya! Bankkart liralarınıza lira eklenecek!

Ziraat Bankası, 19 Mayıs’a özel kampanya ile geldi. 19 Mayıs’a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplamda 190 TL Bankkart lira ödemesi yapılacak. İşte detaylar!

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!

Citroen, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Nisan ayında duyurulan kampanya araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürdü. Citroen bayileri üzerinden otomobil satın alan vatandaşlar 245.900 lira'ye araç kampanyadan faydalanabilecekler.

Sümerpark kampanya Haberi

Sümerpark kampanya

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı. Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye,vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. 


Hürses...