06 / 07 / 2024

Sumitomo türkiye bayileri

Sumitomo türkiye bayileri

Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. 2 milyar dolar büyüklüğündeki Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Emlak İstasyonu, Türkiye geneli bayileriyle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni bayileri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Total Türkiye'de 550 istasyona ulaşmayı hedefliyor!

Demirören Holding, Total bayileri ve çalışanlarıyla yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. Total Türkiye, 452 istasyonluk dağıtım ağını 2017 yılı sonuna kadar 550’ye çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Doriva Türkiye'de bayilik vermeye başladı!

Vefa Holding'ten yapılan açıklamaya göre, kendine özgü tasarımlara sahip Doriva, Türkiye genelinde yeni bayileri ile daha da güçlenmeyi hedefliyor.

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

Sumitomo İş Makinaları, yatırım için Türkiye'yi seçti!

Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı Ichiro Shimada, basın toplantısında, Türkiye'deki varlıklarıyla Türkiye ile Japonya arasında güçlü bir ticaret köprüsü kuracaklarını, Türkiye'yi bölgesel satış ve dağıtım üssü yapmayı planladıklarını kaydetti...

Sumitomo, Türkiye'de yeni bayiler açacak!

Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. 2 milyar dolar büyüklüğündeki Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı.

Japon devi Sumitomo Türkiye'de yeni bayiler açacak!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanması ve ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı...

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Alfemo’nun Türkiye Bayileri 2014 2. yarıyıl toplantısında buluştu!

Alfemo’nun Türkiye Bayileri 2014 2. Yarıyıl Toplantısında buluştu. Türkiye’de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo 1-2 Mayıs 2014 tarihlerinde bayilerini İzmir Torbalı’da bulunan üretim tesislerinde ağırladı.

GROHE Türkiye bayileri KKTC’de biraraya geldi!

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı tedarikçisi olan GROHE’nin Türkiye’deki 28 bayisi KKTC Merit Park Otel’de bir araya gelerek şirket yetkilileri ile 2013 yılı değerlendirmelerini ve 2014 yılı stratejilerini paylaştılar...

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Sumitomo türkiye bayileri Haberi

Sumitomo türkiye bayileri


Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanması ve ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu.  2 milyar dolar büyüklüğündeki Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı. 


Türkiye'nin farklı bölgelerinde yeni bayiler açarak satış ağını geliştireceklerini belirten Japon devini çekti TSM Global'in CEO ve ortağı Taner Sönmezer "Türkiye'de lider olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı Ichıro Shımada ise, "Türkiye'yi Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri'ne açılan bir köprü olarak görüyoruz. Varlığımızla Türkiye ve Japonya arasındaki ticaret ağını geliştireceğimize inanıyorum. Türkiye'nin 2023 hedeflerine destek vermek için buradayız"...