23 / 07 / 2024

Summerfest festivali türkiye

Summerfest festivali türkiye

Bu yaz eğlence gemileri Ege'ye damgasını vuracak. 12-15 Haziran'da düzenlenecek olan festival de turizme doping olacak Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan Summerfest Cruise Gathering 12-15 Haziran tarihleri arasında başlıyor.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

Dünya Mimari Festivali'nde Türkiye'den 2 bina yarışacak!

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Hilti Türkiye, 2015 hedeflerini açıkladı!

2015 hedeflerinin açıklandığı Hilti Türkiye’nin Kick Off Organizasyonu Reklam Film Festivali, Hiltiyatro ve kostümlü gala yemeği ile hafızalara kazındı. Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Mehmetçik Kalay, kurumun 2014 yılını değerlendirdi.

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Ev dekorasyonu sitesi Perabulvari.com Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak tanıtıldı!

Ev dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanatı buluşturan e-ticaret sitesi Perabulvari.com, Birleşik Krallık tarafından İstanbul’da düzenlenen GREAT Yaratıcılık Festivali’nde “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak tanıtıldı...

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti!

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti. GREAT Festivali'nde konuşan Birleşik Krallık Bakan Yardımcısı Lord Howe, "Dönüşümün parçası olmayı çok istiyoruz" dedi...

Türkiye'de 300 bin zengin Katarlı'ya tatil yaptırılacak!

Kişi başı gelirde dünya liderliğini elinde bulunduran Katarlıları Türkiye'ye çekmek için çalışmalar başladı. Bölgenin en büyük Türk festivali Doha'da düzenlenirken hedef 300 bin zengin Katarlı'ya Türkiye'de tatil yaptırmak...

Asya ülkeleri tanıtım festivalinde Türkiye rüzgarı esti!

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Asya Ülkeleri Kültürlerarası Diyalog Festivali'nde Türkiye de tanıtıldı. Etkinlik çerçevesinde, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerinin de tanıtımı yapıldı...

Quasar İstanbul Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapıldı.

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak!

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde Quasar İstanbul’ da düzenlenecek İsviçre Festivali ön tanıtımını dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina gerçekleştirdi...

İsviçre Festivali Türkiye'de ilk kez Quasar'da yapılacak!

Türkiye’ deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde düzenlenecek Türkiye’ deki ilk İsviçre Festivali’ ne ev sahipliği yapacak....

Summerfest festivali türkiye Haberi

Summerfest festivali türkiye

Çeşme'den Mykonos'a oradan da Santorini'ye gidecek olan cruise parti gemisiyle organize edilen festivalde Milk & Sııgar, Tom Novy, Outwork, Funky C ve Ozan Doğulu'nun sahne alacak. 


Son yıllarda gündüz ve gece gerçekleşen eşsiz eğlence anlayışıyla adını sıkça duyduğumuz Yunan adalarından olan Mykonos'un en iyi beachleri ve gece kulüplerinde eğlenecek olan katılımcılar, aynı zamanda Cruise Gathering gemisinin güvertesinde gerçekleştirilecek dev partilerle de değişik bir tatil yaşayacaklar. Sunulan vizesiz katılım fırsatı ile yerli yabancı ünlü DJ performansları ve her şey dahil konsepti ile bu yaz bu gemi çok konuşulacak. 

Sadece 780 kişinin katılabileceği gemide kişi başı fiyatlar 299'dan başlayıp 800 euroya kadar çıkıyor. Ark Organizasyon'un girişimci ortakları Kayahan Göltepe ve Ruhi Sümer Yunanistan'dan gemiyi nasıl kiraladıklarını ve bu fikirin nasıl doğduğunu anlattı. 



Bu fikir...