06 / 05 / 2024

Sun Chemical fabrikaları

Sun Chemical fabrikaları

TL'nin mürekkebini veren Japon dev Sun Chemical, İzmir Aliağa'da fabrika kurmaya hazırlanıyor. 21 bin çalışanı bulunan şirket, Türkiye'deki tesislerden Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine ulaşacak

Kıbrıs Royal Sun Residence'ta fiyatlar 90 bin TL’den başlıyor!

Kıbrıs’a yatırım yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projelerden biri Noyanlar Group tarafından inşa edilen Kıbrıs’ın yıldız projesi Royal Sun Residence. Projede yer alan dairelerin fiyatları 90 bin TL’den başlıyor.

Sun Konut Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sun Konut Yapı Limited Şirketi Azmi Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, İbrahim Müteferrika Sokak'ta kuruldu.

Muzaffer Candemir: Özelleştirilen fabrikaları geri alacağım!

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirtti.

Sun And Sky Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Sun And Sky Emlakçılık Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Enis Şahinoğlu, Asghar Jafarı ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Royal Sun Residence'ta 90 bin TL'ye daire!

Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach plajında hayata geçirilen Royal Sun Residence projesi, cazip fiyatlar ve esnek ödeme koşullarıyla yatırımcılarını rüya gibi bir geleceğe kavuşturuyor.

Royal Sun Residence güncel fiyat listesi!

Huzur dolu bir geleceğin hayalini kuranlar Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach sahiline komşu olan Royal Sun Residence’ın kapılarını aralıyor. 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla Royal Sun Residence sizi bekliyor.

Royal Sun Residence fiyatları 80 bin TL'den başlıyor!

Huzur dolu bir geleceğin hayalini kuranlar Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach sahiline komşu olan Royal Sun Residence’ın kapılarını aralıyor. Royal Sun Residence’ta 80 bin TL’den başlayan daire fiyatlarında peşinatı yatırımcılar belirliyor.

Ekonomi sadece inşaatla büyümez, fabrikalar da olmalı!

İstanbul’daki fabrikalar imar rantı yüzünden teker teker şehir dışına taşınıyor. İSO Başkanı Bahçıvan, “ Ekonomi sadece inşaat ile büyümez. Fabrikalar da olmalı” dedi..

Gedik Holding, fabrikalarını Pendik'ten Hendek'e taşıyor!

Gedik Holding, Pendik'teki kaynak, döküm ve vana fabrikalarını Sakarya'nın Hendek ilçesine taşınmak için çalışmalara başladı. Şirket taşınma sonrası boşa çıkan araziyi gayrimenkul projesiyle değerlendirmeyi planlıyor

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te 1 milyon TL sermaye ile, Gaziosmanpaşa 'da, Engin Karslıoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Rıdvan Mertöz: Yeni çelik üretim fabrikaları kurulmalı!

İDDMİB Başkanı Rıdvan Mertöz, hammadde konusunda sıkıntı yaşadıklarını, sanayinin ihtiyacını karşılayacak cevherden çelik üretecek yeni fabrikaların kurulması gerektiğini söyledi..

İnoksan, yeni fabrikalar kuracak!

Perakendeciliği bayilere bırakma kararı alan endüstriyel mutfak üreticisi İnoksan, gelecek dönemde kendisi için sadece lokomotif olan ürünleri üreteceği müstakil fabrikalar kuracak.

Sakarya'daki su fabrikaları denetlendi!

Türkiye’nin içtiği suların büyük bir bölümünü üreten Sakarya’da, valilik talimatıyla oluşturan ekipler su fabrikalarına yönelik su alma noktalarına 3 ay süren denetim yaptı.Coş, bu şirketlerin elde ettikleri gelirlerin tahsili yoluna gidileceğini söyledi.

Sun Chemical fabrikaları Haberi

Sun Chemical fabrikaları


Türkiye'deki varlığını artırmak için düğmeye basan Japonlar yeni bir yatırıma daha hazırlanıyor. Dünyanın en büyük mürekkep pigment üreticisi Sun Chemical, İzmir'deki Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika kuracağını açıkladı. Japon dev, yeni fabrikanın temellerini bu yılın ikinci yarısında atacak. Tesis, 2015'in üçüncü çeyreğinde üretime başlayacak. Japon firma bu tesisle, Türkiye'deki 3'üncü fabrikasını da kurmuş olacak. 2012-2013 yıllarında TL'nin mürekkep ihalesini kazanan Sun Chemical, Japonya'nın ilk mürekkep üreticisi olan DIC Corperation'a ait. Tokyo merkezli DIC Corperation, resmi sitesinden duyurduğu yeni tesisle ilgili açıklamasında, "Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde (EMEA) pazarın önümüzdeki birkaç yıl boyunca yılda yaklaşık yüzde 2-3 oranında büyümesi bekleniyor. Yeni fabrika, bu nedenle Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu bir Afrika pazarına yönelik üretim yapacak" denildi.


Tercih nedeni nitelikli iş gücü

Türkiye'yi...