07 / 05 / 2024

sun express kimin

sun express kimin

Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'in 2013 yılında 44 bin 47 uçuşla 6.7 milyon yolcuyu taşıdığı açıklandı. Başarı grafiğinde çıtasını yükselten SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar oldu.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

Güneşli Sun Flamingo Park adres bilgileri!

Güneşli Sun Flamingo Park adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Güneşli Express'te peşinat teslimde!

Toplamda 4 bin 520 metrekare arsa üzerinde planlanan, giriş + 18 katlı tek blokta 158 dairenin bulunduğu ve Babacan Yapı tarafından yükselen Güneşli Express projesinde peşinat teslimde ödenebiliyor.

DHL Express, Türkiye yatırımını 3'e katlıyor!

Alman kargo devi DHL Express, yüzde 50 pazar payına ulaştığı Türkiye'de yatırımlarını bu yıl 3'e katlıyor. Büyük tesis yatırımları yapan DHL Express Türkiye, yeni uçaklar alarak Sabiha Gökçen'den de uçmayı planlıyor

Güneşli Express'ten Ramazan'a özel yüzde 10 indirim!

Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanya yaptı. Ramazan ve Bayram’a özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan kampanya kapsamında peşinat da teslim tarihine erteleniyor

Güneşli Express’ten Ramazan ve Bayrama özel kampanya!

Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanya yaptı. Ramazan ve Bayram’a özel yüzde 10 indirim imkanı sunulan kampanya kapsamında peşinat da teslim tarihine erteleniyor...

Güneşli Sun Flamingo Park fiyat!

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Güneşli Sun Flamingo Park fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 320 bin TL olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor...

Güneşli Express’ten Ramazan’a özel kampanya! 145 bin liraya!

Markalı konutlarıyla dikkat çeken Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanyasıyla en doğru yatırımı yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Projede yer alan daire fiyatları 145 bin liradan başlıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli adres!

Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgileri!

Güneşli'de Sun Turizm tarafından hayata geçirilen Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgilerine göre proje, Güneşli Evren Mahallesi'nde Fevzi Çakmak Caddesi'nde 28 bin 341 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Güneşli Sun Flamingo Park Evleri!

Güneşli Sun Flamingo Park Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılıyor. Sun Turizm tarafından inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli ulaşım!

Sun Turizm A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Sun Flamingo Park Güneşli ulaşım bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz.Sun Flamingo Park Güneşli'de satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor...

Sun Flamingo Park Evleri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde inşa edilen ve Sun Turizm tarafından konumlandırılan Sun Flamingo Park Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.

sun express kimin Haberi

sun express kimin


Başarı grafiğinde çıtasını yükselten SunExpress'in Türk ekonomisine katkısı iki milyar dolar oldu. 

SunExpress uçuş filosuna kazandırdığı 50 adet Boeing 737-800NG ve 737-8 MAX için Boeing ile anlaşma yaptığını İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu. SunExpress Genel Müdürü Paul Schvvaiger Almanya'nın Frankfurt kentinden telekonferans yöntemi ile bağlandığı basın toplantısında SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ile SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın hazır bulundu. 

SunExpress Genel Müdürü Paul Schvvaiger yeni uçakların kademeli olarak 2015 ve 2021 yılları arasında teslim edileceğini ve yeni uçuş filosunun yüzde 14 oranında daha az yakıt sarfiyatı yaptığını açıkladı. 

25. yıldönümlerinde tecrübelerinden ders çıkararak, hedefledikleri karlı büyümeye doğru yol aldıklarını dile getiren Schvvaiger, "Bu doğrultuda SunExpress ilk kez bu kadar büyük ölçekte uçak satın almak için...