28 / 04 / 2024

sun turizm a.ş sun flamingo park resimleri

sun turizm a.ş sun flamingo park resimleri

Dairelerin fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sun Flamingo Park Güneşli projesi, Sun Turizm A.Ş. imzasıyla İstanbul Bağcılar-Güneşli'de yükseliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Sun Flamingo Park Güneşli ödeme planı!

Satış sürecine devam edilen Sun Flamingo Park Güneşli ödeme planı kapsamında isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede, 112 adet konut ve 12 adet ticari ünitenin bulunuyor...

Güneşli Sun Flamingo Park fiyat listesi!

Güneşli Sun Flamingo Park fiyat listesi 320 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Güneşli Sun Flamingo Park Evleri projesinde daireler bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! 682 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi Bur. Bel Turizm A.Ş., Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Pelitköy Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 643 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satılıyor! İhalesi 7 Şubat'ta!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi Burbel Turizm A.Ş., Balıkesir Burhaniye'de Pelitköy Mahallesi'ndeki 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

The Bomonti Residences'taki 3+1 daireler iptal edildi!

Ota Şişli Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş'nin Bomonti'de hayata geçirdiği The Bomonti Residences projesinde yer alan 3+1 daireler iptal edilerek 1+1 dairelerin sayıları artırıldı.

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaheer Alam tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Yarsuvat Turizm, Anavarza Otelcilik'e devredildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yarsuvat Turizm A.Ş.'nin Anavarza Otelcilik A.Ş.'ye devir süreci hakkında açıklama yaptı...

sun turizm a.ş sun flamingo park resimleri Haberi

sun turizm a.ş sun flamingo park resimleri

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Sun Flamingo Park Güneşli projesi, 28 bin 341 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.


Sun Flamingo Park Güneşli Evleri sosyal alanları arasında; otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, yüzme havuzu, peyzaj alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Sun Flamingo Park Güneşli projesi, Sun Turizm A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Maslak'a 17 dakika, Taksim'e 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sun Flamingo Park Güneşli fiyat bilgilerine göre daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Sun Flamingo Park Güneşli projesi, İstanbul Bağcılar Güneşli'de yaşama geçiriliyor. 12 adet daire ve 12...