30 / 07 / 2024

Sunay ATS İnşaat adres

Sunay ATS İnşaat adres

Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Hüsameddin Ateş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi'nde kuruldu.

Erken emeklilikte son dakika: 6 yıl erken emeklilik onaylandı! Eksik prim gün dezavantajı olanlar hemen göz atsın...

Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber geldi. Erken emeklilikte son dakika: 6 yıl erken emeklilik onaylandı! Eksik prim gün dezavantajı olanlar hemen göz atsın...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ahmed Atasay tarafından kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi kuruldu!

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Hayrettin Ataş tarafından kuruldu.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Sunay Akın 'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Şair Sunay Akın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altınok Öz, Akın'a, Kartal’da hayata geçirilen projeleri ve kültür-sanata verdiği önemi anlattı.

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Aşkın Karabulut ve Serdar Karabulut tarafından kuruldu.

Sunay Akın, M1 Merkez Adana AVM'de Ramazan öykülerini paylaştı!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; eski zamanların Ramazan öykülerini M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri ile 14 Temmuz 2014 Pazartesi akşamı paylaştı.

Sunay ATS İnşaat adres Haberi

Sunay ATS İnşaat adres

Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Hüsameddin Ateş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi, No:52...