03 / 05 / 2024

sundance residence suites hoteli

sundance residence suites hoteli

Bozatlı International kalite ve güvencesiyle Turgutreis, Bodrum’da bulunan Kadıkalesi koyunda hayata geçen Sundance Residences & Suites Hotel projesinde yaşam başladı. Bozatlı güvencesi 36 ay “0” faiz ile ya da 120 ay banka kredisi ile bu muhteşem evlere

Körfez ülkelerinden residencelere talep!

Avrupa Residence Suites Genel Müdürü Ercan Yılmaz, Körfez ülkelerinden residence konseptine yoğun talebin olduğunu ifade etti...

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilemesi planlanan Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'de E-5 Otoyolu üzerinde inşa ediliyor.  Peki Metrohome Suites & Residence fiyat listesi 2017!

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Metrohome Suites Residence fiyat listesi!

Metrohome Suites Residence fiyat listesi 271 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesi Mayıs 2019'da teslim ediliyor...

Metrohome Suites Residence fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde E-5 otoyolu üzerinde konumlandırılan Metrohome Suites Residence fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. Proje Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

sundance residence suites hoteli Haberi

sundance residence suites hoteli


22 bin 568 metrekare alan üzerine kurulu 9 bloktan oluşan Sundance Residences & Boutique Hotel, berrak denizi, narenciye bahçeleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Bodrum Kadıkalesi koyuna değer katıyor. Eşsiz mimarisi ve denize sıfır konumuyla Bodrum’da yazlık hayali kuranları, hayallerinin ötesine taşıyan proje, otel konforunda dört mevsim ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunuyor. İştirakleri arasında Holiday Inn Istanbul Airport ve Aegean Dream Resort bulunan Bozatlı International tarafından hayata geçirilen Sundance Residences & Boutique Hotel projesi, mimari tasarımıyla da konforu ön plana çıkarıyor.