25 / 07 / 2024

Sundance Residence yatırımı

Sundance Residence yatırımı

Bodrum Turgutreis’ in en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde yer alan altın projesi Sundance Residences & Suites Hotel ile rezidans ve butik otelden oluşan konforlu ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Apon Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Apon Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Ayfer Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, D100 Yanyol C. Metroport Residence'de kuruldu.

Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım!

Mirage Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım kampanya detayları...

Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım!

"Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım" sloganıyla tanıtılan Mirage Residence Güneşli'de daire fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor.

FerYapı öğrencilere yatırım fırsatı sunuyor!

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Fer Yapı Beşiktaş ve Şişli bölgesinde yatırım yapacak!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı 5 yılda 2 milyar TL değerinde yatırım yönetti!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Data Yatırım Messe Residence, Bağdat Caddesi'nde inşa edilecek! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nda özellikle Ümraniye ve Kartal bölgelerinde projelere imza atan Data Yatırım'ın yeni projesi, Messe Residence Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde yükselecek. Detayları ay sonu belirlenecek...

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Byquattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Byquattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Yazıcı, Ahmet Bülbüloğlu Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü, Perla Vista Residence, B Blok'ta kuruldu.

Kota Gayrimenkul Yatırım Satış ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kota Gayrimenkul Yatırım Satış ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Berk Tavukçuoğlu, Rıdvan Can Korur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Levent Loft Residence'ta kuruldu.

Sundance Residence yatırımı Haberi

Sundance Residence yatırımı

Turizm ve inşaat sektöründe 26 yılını tamamlayan Bozatlı International, Bodrum Turgutreis’ in en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde yer alan altın projesi Sundance Residences & Suites Hotel ile rezidans ve butik otelden oluşan konforlu ve keyifli bir yaşam vaat ediyor. Doğanın mükemmel kusursuzluğunu rezidans teknolojisi ile sunan Sundance Residences’ın satış kampanyasında esnek ödeme planları sunuluyor. 

Dört mevsim deniz, 5 yıldızlı konfor, yaşam boyu mutluluk için “Sıfır” faiz oranı ile yatırım zamanı...

Denize sıfır özel konumu, 4000 metrekarelik kum plajı, çevre düzenlemesi, konforlu iç mimarisi, açık havuzları, restoranları, barları, spor tesisleri ve hayatın tüm stresinden arındıran spası ile yaşam felsefesini değiştirmek isteyenleri, bayramda hem tatil yapmaya hem de tapu sahibi olmaya davet ediyor. 

Bodrum Yarımadası’nda, 12 ay boyunca dört mevsim renkliliği sunan Sundance...