07 / 07 / 2024

Sungurlu Belediye

Sungurlu Belediye

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin iki pazarından biri olan Perşembe Pazarı’nda yapılacak tadilat çalışmalarından sonra İlçe’ye yakışır hale getirileceğini söyledi.

Sungurlu Belediyesi'nin kent çalışmaları sürüyor!

Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çorum Sungurlu'da asfalt serme çalışması başladı!

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ilk asfalt serme çalışmasına Hacettepe Mahallesi Ahmet Yesevi Sitesi Mevkinde başladı.

Sungurlu Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye yapılacak olan kapalı pazar yeri inşaatı bugün itibariyle başladı. Pazar yerinin ihalesi geçtiğimiz ay 12 firmanın katılımıyla gerçekleşmişti...

Abdulkadir Şahiner Sungurlu projelerini anlattı!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu'ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. 'Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz' diyen Başkan Abdulkadir Şahiner, "Bizim Sevdamız Sungurlu'dur" dedi

Abdulkadir Şahiner'den Sungurlu'ya vizyon kazandıracak projeler!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Çorum Sungurlu'nun çehresi projelerle değişecek!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu'ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, 'Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz' dedi.

Çorum Sungurlu'da perşembe pazarının çatısı yenileniyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçenin iki pazarından biri olan Perşembe Pazarı’nda yapılacak tadilat çalışmalarından sonra İlçe’ye yakışır hale getirileceğini söyledi.

Çorum Sungurlu Cami restore ediliyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in girişimleri sonucu ilçenin tarihi sembollerinden olan Ulu caminin bahçesinden çatısına, tuvaletlerinden şadırvanına kadar elden geçirilerek restorasyon işleri son hızıyla devam ediyor.

Sungurlu'da parklar modernleşiyor!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale getirildiğini söyledi.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Sungurlu'ya ikinci mesire alanı müjdesi!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Toplu Konutları mevkiine yapılan mesire alnının ardından İlçe merkezine 6 kilometre mesafede Akçalı Köyü mevkiinde doğayla iç içe bir mesire alanı daha oluşturacaklarının müjdesini verdi.

Sungurlu OSB tanıtılacak!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, beraberinde Başkan Yardımcıları Bahri Sezen, Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Dizdaroğlu ile gazetemizi ziyaret etti.

Sungurlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Yenihayat Mahallesi' nde devam eden kilit parke çalışmalarını kontrol ederek Fen İşleri Müdürü' nden çalışma hakkında detaylı bilgi aldı...

Sungurlu Belediye Haberi

Sungurlu Belediye

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında eski plastik çatılar sökülerek yerine yeni çatı yapılıyor.

Belediye Başkan Abdulkadir Şahiner, "Köylülerimizin yoğurt, pekmez, peynir, sebze ve meyve gibi ürünlerinin satışını yaptıkları Perşembe Pazarı’nın plastikten yapılan eski çatılarının yıpranması üzerine pazarcı esnafımızın yaşadığı sıkıntıları bir nebze olsun hafifletmek adına çatıları yenilemeye karar verdik. İnşallah en kısa sürede değişimi gerçekleştireceğiz.’’ dedi.

Pazar esnafı ise Perşembe pazarında belediye tarafından yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Şahiner’e teşekkür...