14 / 05 / 2024

Sunset İncek ne durumda

Sunset İncek ne durumda

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Sunset İncek'te 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ülkealan Yapı imzasıyla Ankara İncek'te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde konutlar 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Sunset İncek'te aile odaklı yaşam!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

Çalışma saatlerinin artması, şehrin karmaşası kalan vakitlerimizi huzur içinde geçireceğimiz yerlere yönlendiriyor. Huzur ve yaşamın içinde kalmak isteyenler ise Sunset İncek projesinde buluşuyor. 

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Sunset İncek'te dairelerde +1 seçeneği!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan; “Sunset İncek projemizde sunduğumuz 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 seçeneği ile fark yarattık” dedi.

Sunset İncek'te 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2+1’den 6+1+1’e kadar farklı konut seçenekleri ile Ankara’nın en kıymetli lokasyonlarından İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Sunset İncek Ülkealan Yapı imzasıyla yükselecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yaptı.

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Sunset İncek ne durumda Haberi

Sunset İncek ne durumda

Sunset İncek projesi, Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin her geçen gün güvenle yükseldiğini söyledi.

Ülkealan, "Projemizin inşaatına ara vermeden projemizin teslim tarihine yetişmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Ön görülerimize göre projemizi 2020 yılının son çeyreğinde bitirerek, Sunset İncek ruhunu hayata geçirmiş olacağız. İlk olarak C Blok / yatay blok inşaatını tamamlamaktayız. 10 bin metrekare alan üzerinde 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilen Sunset İncek, hem kullandığı malzemeler ile hem de deprem yönetmeliğine uygun inşası ile kaliteli ve güvenilir bir yaşamın kapılarını aralayacak" şeklinde konuştu. 

Fizibilite raporu İncek’e yöneltti

Ülkealan, İncek bölgesini tercih etme sebeplerine dair de açıklamalarda bulundu. Ülkealan sözlerine şöyle devam etti; "Ankara’nın yeni şehir...