05 / 05 / 2024

Sunset İncek Tolga Ülkealan

Sunset İncek Tolga Ülkealan

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yaptı.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal projesi Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Sunset İncek Tolga Ülkealan Haberi

Sunset İncek Tolga Ülkealan

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Ülkealan Yapı A.Ş’nin faaliyet alanlarını anlattı.

Tolga Ülkealan “1997 yılında inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. 2000 yılından bu yana profesyonel anlamda bu sektörde faaliyet gösteriyorum. Ankara’da hayata geçireceğimiz konut projeleri ile fark yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.

 
Tolga Ülkealan “2011-2016 yılları arasında Teknik Yapı Holding’de İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldım ve şimdi de Ülkealan Yapı olarak konut ve ticaret merkezlerinin yanı sıra sosyal yaşam alanlarının olduğu yapılar inşa etmeye devam ediyoruz. İncek’te Başkentlilerin ilgisine sunacağımız Sunset projemiz ile adımızdan söz ettireceğiz. Doğa ile iç içe yaşanabilir alanların ferahlığını Başkentlilere hissettireceğiz” diye konuştu.


Sunset İncek Başkent’e yakışacak

İncek’te inşaatı bağlayan Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yapan Ülkealan Yapı A.Ş Yönetim Kurulu...