07 / 07 / 2024

sunset restaurant

sunset restaurant

Türkiye'de iş ve cemiyet dünyasından bir çok konuğu ağırlayan Sunset'in sahibi Barış Tansever "Yirmi yıldır tek bir lokantam var. O tek kalacak ama Sunset Brasserie, Steakhouse, Residence ve VVelIness markalarını projelendiriyoruz" dedi.

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal projesi Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Sunset İncek'te 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ülkealan Yapı imzasıyla Ankara İncek'te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde konutlar 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gümüşlük Vista Sunset fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat imzası taşıyan Gümüşlük Vista Sunset projesinde güncel fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

sunset restaurant Haberi

sunset restaurant

Demet Cengiz Sözcü Gazetesi'nde ki bugünkü yazsında Sunset'in sahibi Barış Tansever'le gerçekleştirdiği röportaja yer verdi.


Türkiye'de iş dünyasından siyasete, cemiyet hayatından sanat ve spora en kaymak tabakayı ağırlayan Sunset'in sahibi Barış Tansever "Yirmi yıldır tek bir lokantam var. O tek kalacak ama Sunset Brasserie, Steakhouse, Residence ve VVelIness markalarını projelendiriyoruz" dedi.