02 / 05 / 2024

Sunsetpark yeşil kampanyası

Sunsetpark yeşil kampanyası

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı ile Bağdat Caddesi'nde yükselen Sunsetpark'ta fiyatlar 652 bin 500 liradan başlıyor. Sertaç Kıyıcı, bundan sonraki yenileme projelerini de yeşil binalar olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

CarrefourSA Kart’a özel dev indirimler! Tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da büyük indirim kampanyasının sonuna gelindi. Carrefour’da 15 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos 2023 fiyat listesi...

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 'Yeşil Ev' konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde düşük konut kredisi faiz oranlarına ek olarak konut değerinin yüzde 90’ına kadar konut kredisi kullandırıyor.

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017!

Yeşil Mavi Sur Yapı indirimli fiyat listesi 2017 kapsamında projede daireler 437 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan 'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası kapsamında teslime kadar 1.900 TL taksitle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı!

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı kapsamında 997 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Proje ''Mutlu Evler Türkiye Kampanyası'' kapsamında yer alıyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi kampanyalı fiyat listesi 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi Evleri projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Başınüyük Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede uygulanan Süper Star kampanyası kapsamında fiyatlar indirimli olarak 432 bin TL'den başlıyor...

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

Yeşil GYO'nun 100 ay sıfır faiz fırsat kampanyası devam ediyor!

Gerçekleştirdiği projeler ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Yeşil GYO, yeni kampanyası ile inşaat sektörüne yine damgasını vuracak.

Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje toplam 14 bin adet daireden meydana geliyor. Projenin 1. etabında yaşam başladı. Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor.

Rize Hemşin'de Yeşil Yol için imza kampanyası başlatıldı!

Rize'nin Hemşin ilçesinde bir grup yaylacı, Karadeniz Bölgesi'nde 8 ilin yaylalarını yaklaşık 2 bin 600 kilometrelik yolla birbirine bağlayacak Yeşil Yol Projesi'nin uygulanması için imza kampanyası başlattı.

Sunsetpark yeşil kampanyası Haberi

Sunsetpark yeşil kampanyası

Sunsetpark Caddebostan projesini, çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, 'Temmuz 2015 tarihinde teslim edilecek projemizin yeşilliğini LEED sertifikası ile uluslar arası alanda tescil ettiriyoruz. Burada yaşayanlar daha düşük enerji faturalarına ve daha konforlu bir hayata da sahip olacaklar" bilgisini verdi. 15 milyon lira yatırımla yükselen projede 35 daire ve 3 dükkan bulunuyor....