03 / 07 / 2024

Sunshıne Gayrimenkul adres

Sunshıne Gayrimenkul adres

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

2020 yabancıya konut satışında son 10 yılın en iyisi oldu!

Dünyada 186 ülkeden 184’üne gayrimenkul satışı yapan Türkiye, 2019’un Mart ayından bu yana uygulanan ekspertiz (değerleme) raporu koşuluyla yabancıya fahiş fiyatla gayrimenkul satışını engelledi.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Hocıne Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hocıne Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hocıne Rakhmı tarafından kuruldu.

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

TapuTakas ve Gayrimenkul Fonu’ndan bir ilk!

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı.

Güneş Gayrimenkul'den ev alana tatil bedava!

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Sunshıne Gayrimenkul adres Haberi

Sunshıne Gayrimenkul adres

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL ACENTELİĞİ: Şirket emlakçılık ( gayrimenkul acenteliği) faaliyeti kapsamında her nevi gayrimenkulü ( arazi, arsa, mesken, ofis, iş yeri, tarım arazisi, sanayi arazisi vb.) alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. Bu hususta komisyonculuk ve aracılık işlemlerini gerçekleştirebilir. Yabancıların ve Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmaları yapabilir, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında gerekli işlemleri takip edip neticelendirebilir. Emlak konusu ile sözleşmeler düzenleyip hizmetlerde bulunabilir. Her türlü gayrimenkulün gerek kendi gerekse başkası hesabına pazarlanması faaliyetini sürdürebilir. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ : Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk...