30 / 04 / 2024

Superbrands

Superbrands

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sinpaş, 2014’ün süper markası seçildi!

Türkiye’de de iki yılda bir düzenlenen “Superbrands Türkiye” 2014 yılının yeni süper markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, “Superbrands” s

Setur 2014'ün tek süper marka turizm acentası oldu!

Superbrands’in dünyada 88 ülkede gerçekleştirdiği, Türkiye’de 2005 yılından bu yana organize ettiği “Türkiye’nin Süpermarkaları 2014”de bu sene 134 firma yer aldı...

TOKİ gayrimenkul sektörünün süper markası oldu!

TOKİ, dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye Araştırması'nda, tüketicilerce belirlenen "süper marka"lar arasında yer alan tek kamu idaresi olmayı başardı.

TOKİ süper marka seçildi!

Dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında TOKİ Süper Marka olarak seçildi. TOKİ 181 Süper Marka içinde tek kamu idaresi olarak dikkat çekiyor. 

Gayrimenkul firmaları markalaşma için çalışıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Superbrands ‘Süper Markalar’ listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Listede özel sektörden Sinpaş'ın, kamudan ise TOKİ'nin listeye dahil olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Dumankaya İnşaat Superbrands'tan ödül aldı!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. Firmanın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu aldı.

Dumankaya'ya Superbrands'tan süper marka ödülü!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri dün akşam, renkli bir tören eliğinde takdim edildi.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sur Yapı, Türkiye’nin süper markası oldu!

AC Nielsen’in bağımsız Pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Sur Yapı 2014 Superbrands seçildi!

Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri'nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alan Sur Yapı, tüketicilerin süper markası oldu.

Superbrands 2014'te VİKO Süper Marka seçildi!

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. VİKO'nun marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Superbrands Haberi

Superbrands

Dünya genelinde 89 ülkede iki yılda bir yapılan ve farklı sektörlerdeki en başarılı markaların değerlendirildiği Superbrands kapsamında ‘Süpermarkalar Türkiye 2016’ sonuçları açıklandı.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi ve öncü markası Sinpaş, gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Marka’sı seçilme başarısını gösterdi. Sinpaş, 2014 yılında yapılan değerlendirmede de ‘Süper Marka’ seçilmişti.


Süper Marka olmayı sağlayan ayrıcalıklı özellikler

Süpermarka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.


Jüri ve halk oylaması ile belirlendi

Türkiye’de bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Superbrands değerlendirmesinde 4986 marka arasından 1148 marka aday olarak belirlendi ve 181 marka ‘Türkiye’nin süper markası’ olmaya hak kazandı. Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300...