13 / 05 / 2024

Suphi Malgaz

Suphi Malgaz

Motif Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suphi Malgaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Suphi Kabak tarafından kuruldu.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Vrg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vrg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Vurgeç tarafından kuruldu.

Motif Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Motif Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Malgaz tarafından kuruldu.

Aldemir Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Aldemir tarafından kuruldu.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Bigutay Dede tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Bilgi Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rina Malgaz tarafından kuruldu.

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Suphi Malgaz Haberi

Suphi Malgaz

Motif Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suphi Malgaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. Motif Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Motif Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Hamdullah Suphi Tanrıverdi Caddesi, Doğan Apartmanı, Daire:3...