27 / 04 / 2024

SUR ÇELİK KAPI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel

SUR ÇELİK KAPI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel

Hırsızlığa karşı dünyada ilk defa garanti veren Sur Çelik Kapı, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 36. Yapı Fuarı kapsamında “projelere özel hırsızlığa karşı 5 yıl garanti” veriyor

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

A101, ŞOK,BİM, Carrefoursa’da tüm kırtasiye ürünlerinde görülmemiş indirimler var! İndirimli kırtasiye ürünlerine nereden ulaşabileceklerini düşünenler bu habere baksın. İşte 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Fantasia Seramik Anonim Şirketi kuruldu!

Fantasia Seramik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Menahem Kıymaz, Arıel Kıymaz ve Yakup Ceki Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Asira El-Kıbliyye beldesinde toplanan Filistinliler, bölgede inşası hedeflenen Yahudi yerleşim birimini protesto ederek kendilerine ait arazilerde zeytin fidanları dikmeye çalıştı.

El-Ezher, ABD'nin Yahudi yerleşim birimleri kararını kınadı!

El-Ezher Kurumu, ABD yönetiminin Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim birimlerini artık yasa dışı olarak görmediklerini duyurmasını kınadı.

Muhammed el-Halbusi: Irak'ta gecekonduların yıkım süreci durdurulacak!

Irak Meclis Başkanı Muhammed el-Halbusi, yaptığı açıklamada, devlet, gelecekteki nüfus yoğunluğuna göre inşa edilecek en az 100 bin konut projesine gerekli fonu sağlayıncaya kadar gecekonduların yıkılması sürecinin durdurulacağını söyledi.

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Doğu Kudüs Han el Ahmer köyünün yıkımı ertelendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Han el Ahmer köyünün yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erteleme kararının kısa süreli olduğunu söyleyen Netanyahu, bölgenin bir süre sonra tahliye edileceğini açıkladı.

İsrail, Han el-Ahmer'in yıkımını erteledi!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını erteledi.

İsrail, Han El Ahmer Köyü'nü bugün yıkacak!

İsrail yönetimi, Filistin’de, Doğu Kudüs ile Batı Şeria arasındaki bağlantıyı sağlayan Han el-Ahmer köyünü bugün yıkacak.

İsrail'in sembolik köyü Vadi el-Ahmer yıkıldı!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki sembolik köy olan Vadi el-Ahmer'i yıktı. 

Doğu Kudüs Han el-Ahmer'de yıkımlar başlayacak!

İsrail Yüksek Mahkemesi, Doğu Kudüs'ün kırsalında bulunan Han el-Ahmer'deki yıkım kararına yapılan itirazı reddetti. Mahkeme tarafından, bölgenin 7 gün içinde boşaltılmasına ve yıkımların başlatılması hükmedildi.

SUR ÇELİK KAPI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel Haberi

SUR ÇELİK KAPI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel

Yapı Endüstrisi Merkezi tarafından 36.’sı düzenlenen, özellikle inşaat ve proje firmalarının buluşma adresi olan Yapı Fuarı’na SUR ÇELİK KAPI da farklı bir konseptle katılıyor. Projelerin kalitesinin kapılardan başladığına dikkat çeken SUR ÇELİK KAPI Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, “Projelere değer katacak unsurlardan olan dış kapıların kalitesi, görselliği ve güvenilirliği büyük önem taşıyor. Biz de bu çerçevede, iş paydaşlarımız olan inşaat firmalarının projelerine özel hırsızlığa karşı garanti belgeli kapılar sunuyoruz. Yapı Fuarı kapsamında bu farklılığımızı firmalarla paylaşmak istedik” dedi. 

Öte yandan, çelik kapılarda iki yıl kullanım garantisi de verdiklerini belirten Pekgüzel, SUR ÇELİK KAPI güvencesini inşaat firmalarının hizmetine sunduklarını...