23 / 07 / 2024

Sur dışı neresi

Sur dışı neresi

1983 yılında suriçindeki 10 bin toptancı işyeri, 4 yıl içinde surdışına çıkarılacakmış. Toptancılar, Edirnekapı ile Londra Asfaltı arasında ayrılan bir milyon metrekarelik bir alana yapılacak işyerlerine taşınacakmış.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Sur'da 3 bin 500 dükkan onarıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sur'da 3 bin 500 dükkan onarıldığını söyledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Sur Yapı Antalya projesi ödülleri topluyor!

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi şimdiden ödüller almaya ve üniversiteler tarafından incelenmeye devam ediyor.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Diyarbakır Sur'da dükkân fiyatları yüzde 100 arttı!

Diyarbakır’ın tarihi Sur İlçesi, ihya projesi ile birlikte eski canlılığına kavuşmaya başladı. Sur Yanık Çarşı’daki 400 dükkân yenilendi. İlçede dükkân fiyatları yüzde 100, kiralar yüzde 40 arttı.

Sur dışı neresi Haberi

Sur dışı neresi



10 BİN TOPTANCI KENT DIŞINA ÇIKARILIYOR


Ayaz: <<10 bin toptancı, 4 yıl içinde surdışına çıkarılacak>>


  İSTANBUL Valisi Nevzat Ayaz 10 bin toptancı işyerinin surdışına çıkarılacağını açıkladı.

  Vali Ayaz, dün düzenlediği basın toplantısında hazırlanan taşınma takvimine göre tarihi yarımadada faaliyet gösteren iş yerlerinin 4 içinde burayı terk edeceğini belirterek, ''Yapılacak 10 bin yeni işyeri için 50 milyar lira harcanacak'' dedi.

  Ayaz, Sınırlı Sorumlu İstanbul Ticaret Toplu İşyeri Yaptırma Kooperatifi için de bir milyon metrekarelik alan ayrıldığını belirterek şunları söyledi:

  ''Şimdilik 1300 ortağı bulunan kooperatif için ilk planda iki bin işyeri, daha sonra da sekiz bin işyeri yapılacak. Hazırlanan takvime göre,...