14 / 05 / 2024

Sur Emlak altunizade

Sur Emlak altunizade

Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi; Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete açtı!

Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Altunizade, Güneşli, Beykent, İmes ve Merter şubelerini hizmete açtı.

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Altunizade Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Emlak Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Ekşi, Yahya Kemal Ekşi ve Dursun Tarık Ekşioğlu ortaklığında kuruldu. 

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi!

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Sur Yapı Semt Bahçekent güncel fiyatlar!

Sur Yapı Semt Bahçekent güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Emlak Konut güvencesine sahip...

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri!

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri kapsamında aylık 900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

Semt Bahçekent Sur Yapı ev fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Semt Bahçekent projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede fiyatlar 214 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Semt Bahçekent fiyat listesi 2017!

Sur Yapı imzasıyla Emlak konut güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi 669 daire ve 24 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Semt Bahçekent fiyat listesi 2017...

Sur Emlak altunizade Haberi

Sur Emlak altunizade

Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi'nde Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi.


Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Sur Emlak Yatırım Anonim Şirketi adres: Altunizade, Burhaniye Mahallesi, Abdullahağa Caddesi,...