06 / 05 / 2024

sur Kırklar Dağı yıkım

sur Kırklar Dağı yıkım

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde türkülere konu olan tarihi Kırklar Dağı'ndaki mahkemece durdurulan yıkım, yeniden başladı. 

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Sur Yapı Antalya'da daire teslimleri hız kesmiyor!

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ödüle layık görülen Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor. Projede yer alan 13 blokun daha teslim işlemlerine başlanıyor.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. Proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

Kırklar Dağı'nda ruhsatsız binaların yıkımı tamamlandı!

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda ruhsatsız inşa edilen ve tarihi dokuya uygun olmayan 725 daireden oluşan binaların yıkımı tamamlandı. 

Kırklar Dağı'ndaki konutlarda yıkım devam ediyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde türkülerle anılan Kırklar Dağı'nda tartışmalara neden olan yapıların yıkımı devam ediyor.

Sur Yapı Antalya'da lansman öncesi kaçan fırsat büyük olur!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanan Sur Yapı Antalya'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor..

Kırklar Dağı'daki yıkım yeniden başladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde türkülere konu olan tarihi Kırklar Dağı'ndaki mahkemece durdurulan yıkım, yeniden başladı. 

Kırklar Dağı'ndaki konutların yıkımı durduruldu!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde yer alan tarihi Kırklar Dağı'nda, 6 yıl önce yapımına başlanan sonra mahkemelik olan 725 lüks konutun ilk etabının yıkımı mahkeme kararı ile durduruldu. 

Kırklar Dağı'ndaki konutlar yıkılıyor!

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda yer alan konutlar büyükşehir belediyesinin kontrolünde yıkılmaya başlandı.

Kırklar Dağı'ndaki 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde tarihi Kırklar Dağı'nda 6 yıl önce yapılmak istenen ancak inşaatı durdurulan 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda rekreasyon projesi!

Diyarbakır Kırklar Dağı'ndaki 33 hektarlık alanda yürütülen rekreasyon projesi hızla devam ediyor. Projenin gelecek ay tamamlanması bekleniyor.

sur Kırklar Dağı yıkım Haberi

sur Kırklar Dağı yıkım

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yer alan Kırklar Dağı'nda, 6 yıl önce yapımına başlanan, daha sonra mahkemelik olan 725 lüks konutun ilk etabının mahkemece durdurulmuştu. Yıkım yeniden başladı.


Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Diyarbakır 1'inci İdare Mahkemesi, Sur Belediyesi'nin savunma ve belgeleri göndermesi üzerine, yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. 


6 yıl önce yapımına başlanan daha sonra mahkeme kararıyla inşaatı durdurulan 725 konutun ilk etabının yıkımına, 29 Aralık 2017 tarihinde...