28 / 08 / 2024

Sur Yapı 2019 yatırımları

Sur Yapı 2019 yatırımları

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Sur Yapı Antalya 2019 kampanyası!

Sur Yapı Antalya 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projeden 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde 2019’da teslimi gerçekleşecek 6.417 konutun yapımı tüm hızıyla sürüyor. 

Sur Yapı Antalya 2018 fiyat bilgisi!

Teslimleri 2019'da başlayacak olan Kepez Sur Yapı Antalya projesi Sur Yapı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor..

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslimlerin başlayacağı proje konum olarak Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

Sur Yapı Antalya konum!

İlk konut teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Sur Yapı Antalya Evleri'nde 1+1 daireler 107 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya 2018 daire fiyatları ne kadar?

İlk konut teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Antalya Sur Yapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor...

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı projede ön satış günleri fırsatları devam ediyor...

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sur Yapı Antalya Evleri konut fiyatları!

Sur Yapı Antalya Evleri konut fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya projesinde ilk teslimler 2019 yılında yapılacak...

Semt Bahçekent Sur Yapı tam fiyat listesi!

Semt Bahçekent Sur Yapı tam fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Sur Yapı 2019 yatırımları Haberi

Sur Yapı 2019 yatırımları

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, zor bir 2019'a karşılık Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına vurgu yaparak iş dünyası ve gayrimenkul sektörünün her zaman güç birliği yapmaya özen gösterdiğini söyledi. İç ve dış piyasayı değerlendiren Elmas, "Gayrimenkul sektöründe yüksek bir iç potansiyel var. Dış şartlar geçici etkiler yapsa da her yıl evlenenler, boşananlar, gurbetçi ve yabancıların oluşturduğu talebin karşılanması için minimum 800 bin yeni konutun yapılması gerekiyor. Ek olarak yenilenme ihtiyacını da üzerine koyduğumuzda yıllık 1 milyon konutluk net talep olduğunu görüyoruz. Piyasa şartlarındaki olumsuzluklar talebin ertelenmesine neden olsa da sektör bu geniş kitleyle buluşmasının önündeki engelleri kaldırmayı bilecektir" diye konuştu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Yeni Ekonomik Programı'nın etkilerinin 2019'da daha iyi görüleceğini ifade eden Altan Elmas,...