04 / 05 / 2024

Sur Yapı avm 2015 avm projeleri

Sur Yapı avm 2015 avm projeleri

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Marka AVM açıldı!

Sur Yapı Marka AVM hizmete açıldı. 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen AVM'de 250 mağaza faaliyet gösterecek

Sur Yapı Marka AVM bugün açılıyor!

Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Marka projesinin AVM'si bugün saat 12:00'de kapılarını açıyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri!

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Sur Yapı Tempo City projesi 200 milyon TL yatırımla yükseliyor. Proje Axis AVM'nin yanı başında hayata geçiriliyor. İşte Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri...

Sur Yapı avm 2015 avm projeleri Haberi

Sur Yapı avm 2015 avm projeleri

Kurulduğu günden bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı çalışmalarıyla büyümeye devam ediyor. 


1992 yılından bu yana prestijli projelere imza atan Sur Yapı, tecrübesiyle sektöre yön vermeyi sürdürüyor. 3 buçuk milyon m2'den fazla yaşam alam üreten Sur Yapı, edindiği güçlü marka algısı ile konut projelerinin yanı sıra firmalara yönetim ve iş merkezleri de inşa ediyor. Ayrıca 2007 yılından itibaren enerji sektöründe de faaliyet gösteren Sur Yapı, hidroelektrik santrali ve rüzgar enerjisi santrali ile yenilenebilir enerji yatırımlarına ara vermeden sürdürüyor.


Proje aşamasından başlayarak, geliştirme, mimari, yapım, üretim ile anahtar teslimi iş yapan Sur Yapı, lüks, kalite ve sadeliği bir arada sunuyor. Sur Yapı gerçekleştirdiği projelerinin bulundukları bölgelere...