19 / 05 / 2024

Sur Yapı basın lansmanı

Sur Yapı basın lansmanı

Sur Yapı’nın önümüzdeki dönem hayata geçireceği yeni konut ve AVM projeleri de görkem ve ayrıcalıklı yönleri ile bulundukları bölgeye yeni çehreler kazandıracak.Sur Yapı 13 Kasım'dabasın toplantısı düzenliyor.

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı 2. kısım!

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabında merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine ön satışa sunuldu. Fiyatların 175 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde 2019’da teslimi gerçekleşecek 6.417 konutun yapımı tüm hızıyla sürüyor. 

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabı ön satışta! 

Sur Yapı Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı. Bin 105 daireden oluşan Sur Yapı Turkuaz etabında daire fiyatları 192 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Sur Yapı basın lansmanı Haberi

Sur Yapı basın lansmanı

Kuruluşundan bu güne yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı formlarda 3 milyon metrekare aşan yaşam alanı üreten Sur Yapı, konut ve AVM projelerini art arda hayata geçiriyor.


Sur Yapı’nın önümüzdeki dönem hayata geçireceği yeni konut ve AVM projeleri de görkem ve ayrıcalıklı yönleri ile bulundukları bölgeye yeni çehreler kazandıracak.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas’ın, yeni konut ve alışveriş merkezi projeleri ve yeni işbirlikleri ile projelerindeki son gelişmeleri paylaşacağı basın toplantısı 13 Kasım'da...