02 / 05 / 2024

Sur Yapı İstanbul kampanya

Sur Yapı İstanbul kampanya

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Sur Yapı'dan Kağıthane'ye 240 konutluk yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Kağıthane'de Axis İstanbul'un yanında 240 konut ve 24 mağazadan meydana gelen yeni projesine hazırlanıyor...

Sur Yapı'da vade farkı yok!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasındaki ilkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim sunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans 300 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı, İstanbul'un iki yeni projesi ile 2015 yılında yatırımlarına devam ediyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m2'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

Sur Yapı'dan İstanbul'da 550 milyon TL'lik 2 yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Güneşli’de Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de Sur Yapı İlkbahar projeleri için hazırlıklara başladı. Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki iki yeni konut projesi için Sur Yapı, toplam 550 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Sur Yapı Mirage Rezidans'ta 340 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projeye start verdi. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de yer alan Sur Yapı İlkbahar projelerinin inşasına başlandı.

Sur Yapı'dan İstanbul'a 2 yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projeye start verdi. Konut fiyatları 340 bin TL ile 1 milyon 340 bin TL arasında değişiyor.

Sur Yapı'dan 550 milyon TL yatırımla 2 yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında 550 milyon TL'lik yatırım değeri ile iki yeni proje hayata geçiriyor. Bunlar Güneşli'deki Mirage Rezidans ve İlkbahar projesi.

Sur Yapı'dan Mart kampanyası!

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı İnşaat Metro Grossmarket'in arazisine proje yapacak!

Gayrimenkul geliştirme alanının etkin kuruluşlarından Sur Yapı,İstanbul Güneşli'de bin konut ve 30 cadde mağazasından oluşan büyük bir proje daha eklemeye hazırlanıyor.

Sur Yapı ve ECE Türkiye 2 AVM için anlaşma yaptı!

Sur Yapı ve ECE Türkiye, İstanbul ve Bursa'daki 2 yeni projede işbirliği yaptı. Axis İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinde, ECE Türkiye, AVM'lerin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetimini üstlenecek.

Sur Yapı İstanbul kampanya Haberi

Sur Yapı İstanbul kampanya

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası geçtiğimiz günlerde başladı.  Sur Yapı 1992'den bu yana pek çok markalı konut projesi üretiyor.

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projelerinden daire veya ofis sahibi olmak isteyenler bu kampanyadan yararlanabiliyor. 

"Sur Yapı'dan Altın Gibi Kampanya" sloganıyla tanıtılan "Beşi bir yerde" kampanyasında projelerden banka kredisiz, peşinatsız, vade farksız, ara ödemesiz, 60 ay sabit taksitlerle gayrimenkul sahibi olunuyor.


Kampanyada hangi projeler var?

İstanbul Avrupa yakasında Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis.
 
İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul, Bursa’da yer alan Marka Rezidans.


Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 5 787
Ezgi...