13 / 05 / 2024

sur yapı kiralık daireler

sur yapı kiralık daireler

İstanbul'da yine üç bölgede dönüşüm yapmak için Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kentsel dönüşümde her bölge için farklı modeller gerektiğini konuşmasında yeniden belirtti.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.

Ankara en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden oldu!

Endeksa ve HurriyetEmlak işbirliğiyle 2020 yılı 1. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı. 2020 yılının 1. çeyreğinde kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 1,82 puan arttı. 1. Çeyrekte en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden biri de Ankara oldu.

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyat listesi!

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı 2. kısım!

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabında merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine ön satışa sunuldu. Fiyatların 175 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nın 2. kısmı satışta!

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nda merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine şimdi ön satışta.

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

sur yapı kiralık daireler Haberi

sur yapı kiralık daireler

Gayrimenkul sektörünün en önemli firmalarından biri olan Sur Yapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmaya başladı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yaklaşık 3 yıl önce deprem odaklı dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte kentsel dönüşüm birimi kurduklarını ve bu alana yönelmeye başladıklarını belirterek, gelinen noktada kamu kurumları, belediyeler, hak sahipleri ve firmaların konuya hakim olmaya başladığını söyledi.

Altan Elmas, kentsel dönüşümlerde mutlaka yerel yönetimlerin devrede olması gerektiğine dikkat çekerek, "Kamu bir şekilde dönüşümlere destek vermek zorunda. 

Yoksa bu iş kolay kolay olmaz. 

Belediyeler müteahhit ile hak sahibi arasında tampon olabilir" diye konuştu. Kentsel dönüşüm projelerinde farklı modeller geliştirmek gerektiğini dile getiren Elmas, şunları söyledi: "Tek bir formül her yere uymaz. Her bölge için doğru modeli bulmalıyız. Hak sahibi ve müteahhitler doğru diyaloğu kurabilmeli. Diğer...