19 / 05 / 2024

Sur Yapı lansmanı ne zaman

Sur Yapı lansmanı ne zaman

Sur Yapı’nın önümüzdeki dönem hayata geçireceği yeni konut ve AVM projeleri de görkem ve ayrıcalıklı yönleri ile bulundukları bölgeye yeni çehreler kazandıracak.Sur Yapı 13 Kasım'dabasın toplantısı düzenliyor.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Sur Yapı Antalya'da lansman öncesi kaçan fırsat büyük olur!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanan Sur Yapı Antalya'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor..

Sur Yapı Antalya Projesi lansman fiyatları!

Sur Yapı'nın Antalya projesinde ilk 1.000 daire satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Projesi lansman fiyatları 107 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya lansman öncesi fiyatları!

İlk etapta 1000 dairenin satışa sunulduğu Sur Yapı Antalya'da lansman öncesi ön satış günlerine özel fırsatlar sunuluyor..

Sur Yapı Antalya lansman fiyatları!

Antalya Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçirilen Sur Yapı Antalya'da lansman fiyatları 107 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı 2017'de 2,7 milyarlık yatırım yapacak!

2016'yı yatırım ve lansman yılı ilan eden Sur Yapı, karşılaşılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen 'durmak yok daha çok çalışarak yola devam' diyerek yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Sur Yapı'dan Lavender Sancaktepe lansmanına özel indirim!

Sur Yapı'nın Anadolu Yakası'nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe'de yeni projesi Lavender'in lansmanı yapıldı. Projenin lansmanına özel yüzde 20 indirim ile konutlar satılmaya başladı.

Sur Yapı, alışveriş caddelerini tanıttı!

Sur Yapı Perakende Günleri’nde Corridor, Exen İstanbul ve Mirage alışveriş caddelerinin lansmanını yaptı. Kuruluşundan bu güne birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, Perakende Günleri’nde AVM ve Alışveriş Caddeleri projeleriyle yer aldı.

Sur Yapı İlkbahar'da yüzde 10 lansman indirimi!

Sur Yapı tarafından inşa edilen Sultanbeyli İlkbahar Residence "Sur Yapı İlkbahar ile şehre ilkbahar geliyor" sloganıyla tanıtılıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans’ta prestij tarz kazandı!

Sur Yapı’nın İstanbul’un gelişen bölgesi Güneşli’deki yeni projesi Mirage Rezidans yüzde 10 lansman indirimi, tamamı peşin ödemelerde ve banka kredili ödemelerde ek yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta!

Sur Yapı Axis İstanbul ve Marka Rezidans ile Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projeleriyle Perakende Günleri'nde Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor.Firma daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis İstanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor.

Sur Yapı Marka'da yüzde 10 lansman indirimi!

Sur Yapı, rotasını Bursa'ya çevirdi. 1.3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek Sur Yapı Marka, 316 rezidans ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en büyük karma projesi olacak

Sur Yapı Marka projesinde 330 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla!

Kuruluşundan bu güne birçok prestij projeye imza atan Sur Yapı, yen bir projeyi daha hayata geçiriyor. 1,3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan MARKA Rezidans Bursalılara ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacak.

Sur Yapı lansmanı ne zaman Haberi

Sur Yapı lansmanı ne zaman

Kuruluşundan bu güne yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı formlarda 3 milyon metrekare aşan yaşam alanı üreten Sur Yapı, konut ve AVM projelerini art arda hayata geçiriyor.


Sur Yapı’nın önümüzdeki dönem hayata geçireceği yeni konut ve AVM projeleri de görkem ve ayrıcalıklı yönleri ile bulundukları bölgeye yeni çehreler kazandıracak.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas’ın, yeni konut ve alışveriş merkezi projeleri ve yeni işbirlikleri ile projelerindeki son gelişmeleri paylaşacağı basın toplantısı 13 Kasım'da...