27 / 04 / 2024

Sur Yapı Metrogarden AVM mağazaları

Sur Yapı Metrogarden AVM mağazaları

Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni tüketicilerle buluşturuyor. Anadolu yakasının Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa ediliyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sur Yapı, Şehir Konakları ile Ümraniye'ye değer katıyor!

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konakları'ndan 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyasının fırsatından yararlanmak mümkün.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Metrogarden AVM Ümraniye! Sur Yapı!

Metrogarden AVM Ümraniye Sur Yapı imzası ile yaşama geçiriliyor. Yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılacak olan AVM'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni tüketicilerle buluşturuyor. Anadolu yakasının Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa ediliyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

İnşaat sektöründeki engin deneyim ve gücüyle Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni tüketicilerle buluşturuyor. Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor...

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de, saat 4'te açılıyor!

Sur Yapı, açılışı 4 Eylül'de gerçekleştiriyor. Saat 16:00'cla başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30'da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek. Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekledi.

Sur Yapı Metrogarden AVM Nisan ayında açılacak!

SON dönemde gerçekleştirdiği AVM projeleriyle dikkat çeken Sur Yapı, geçen haziran ayında açılan Axis Kağıthane AVM'den sonra Ümraniye'de inşa ettiği Metrogarden AVM'yi de önümüzdeki ay açacak...

Sur Yapı Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor!

Sur Yapı, haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor. Şirketin hedefi 2015 yılının sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni yatırımda bulunmak....

Sur Yapı'nın 2014 yılı yatırımlarını açıklayacağı basın toplantısı yarın yapılacak!

2014 yılı yatırımları ve özellikle Nisan sonu açılışı planlanan Metrogarden AVM ile ilgili açıklamalarda bulunmak, ve gayrimenkul sektörü ile ilgili sorularınızı cevaplamak üzere Sur Yapı toplantısı yarın düzenlenecek...

Sur Yapı Metrogarden AVM mağazaları Haberi

Sur Yapı Metrogarden AVM mağazaları

Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni tüketicilerle buluşturuyor. Anadolu yakasının Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi'nin açılışmı da 4 Eylül'de gerçekleştiriyor. Saat 16:00'da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20.30'da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek. 


Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin içerisinde tüketicinin yakından takip ettiği 147 markanın mağazası bulunuyor. Metrogarden ayrıca sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de dikkat...