26 / 07 / 2024

sur yatırım 2016

sur yatırım 2016

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaraların sarılmasına başlandı. Adeta yeniden kurulması planlanan ilçede binlerce konut yapılacak, içme suyu hatları yenilecek, yeni yaşam alanları oluşturulacak ve tahrip edilen tarihi eserler restore edilecek.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Kar Grup 2018’de 180 milyon TL yatırım planlıyor!

Kar Grup, dev yatırıma hazırlanıyor. 180 milyon TL yatırım planladıklarını söyleyen Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını söyledi.

Sur Yapı'dan Ümraniye’ye 225 milyon liralık yatırım!

Gayrimenkulde öncü firmalar arasında gösterilen Sur Yapı yeni projelerine başlıyor. Şirket, Ümraniye’deki yeni projesi için 225 milyon lira yatırım yapacak.

2016'da 187 otel yatırımı için teşvik alındı!

Turizm sektöründe yatırımlar yavaşladı. Yaşanan zor sürece rağmen 2016 yılında 42 ilde toplam 187 otel yatırımı için 2 milyar 928 milyon TL yatırım teşviki verildi.

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Yabancılardan Türk şirketleri için 18.9 milyar lira yatırım!

Rekabet Kurumu’nun 2016 raporu yayınlandı. Rapora göre, yabancılar Türk şirketlerini devralmak için 2016’da yaptığı yatırım tutarını 2015’e göre üçe katladı. Yatırım 18.9 milyar lira oldu.

Bu yıl doğrudan yatırım 15 milyar dolara ulaşacak!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye'de doğrudan yatırımların önünün açıldığını belirtti. Ermut, 2016 yılında 12,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çektiğini, 2017'de ise 15 milyar dolara ulaşma hedefi olduğunu söyledi.

Torunlar GYO’dan 1.5 milyarlık yatırım!

Torunlar GYO, 2016 yılına dair finansal sonuçlarını ve gelecek dönem beklentileri verilerini açıkladı. Torunlar GYO 1.5 milyarlık yatırım yapmayı planlıyor.

sur yatırım 2016 Haberi

sur yatırım 2016

Terör mağduru kentlerin başında gelen Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaraların sarılmasına başlandı. Adeta yeniden kurulması planlanan ilçede binlerce konut yapılacak, içme suyu hatları yenilecek, yeni yaşam alanları oluşturulacak ve tahrip edilen tarihi eserler restore edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın tüm bu yatırımlar için ayırdığı bütçe ise 2 Milyar Türk Lirası’nı buluyor.


Terörle sarsılan ve hükümet tarafından açıklanan destek paketleri ile yaralarını sarmaya başlayan Güneydoğu’daki yerleşim birimlerinin başında Diyarbakır’ın Sur ilçesi geliyor. 61 bin 115 kişinin yaşadığı ve terör saldırılarıyla evlerini ve işyerlerini kaybetmek zorunda kalan Sur’da ise yüzler gülmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın Güneydoğu ile ilgili peş peşe verdiği müjdelerden sonra gözler bölgeye çevrildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bölgedeki çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Sadece Diyarbakır Sur’da 2 Milyar Liralık yatırım...