29 / 04 / 2024

surda iş yerlerinden kira alınmayacak

surda iş yerlerinden kira alınmayacak

Veysi Kaynak, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanların kira bedellerine ilişkin, "Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira almayacağız dedi.

Deprem erken uyarı sistemi bina ve iş yerlerinden sonra cep telefonlarına geliyor!

Deprem erken uyarı sistemi Edis bina ve iş yerlerinden sonra şimdi de cep telefonları üzerinden de hizmete sunulacak.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Emekli maaşı alacaklar hemen e-devletten kontrol etsin! Bu işaretliyse maaşınızı alamazsınız

Şüpheli işyeri olarak nitelendirilen yerlerden emekli olan emeklilerden aldıkları maaşlar faizli olarak geri alınıyor. Sahte işyerlerinden emekli olanlara kötü haber.

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Kira geliri beyannamesinde süre uzatıldı! Bu güne kadar beyan etmezseniz, cezası var! 

Geçtiğimiz sene konut ve iş yerlerinden kira geliri elde eden vatandaşlar için de beyan dönemi 5 Nisan'a kadar uzatıldı. Peki kira beyannamesi nasıl verilir? 

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Bu bankanın müşterisi iseniz bayram edeceksiniz! Gıda harcamalarınıza ortak oluyor! 

VakıfBank, Worldcard ile 1-24 Mart 2023 tarihlerinde gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri alanlarında World üye işyerlerinden bir kerede yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri harcamalarınızdan sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye ediyor.

2023 EYT kıdem tazminatı hesaplama! Kim, ne kadar tazminat alacak?

Emekli olmak için iş yerlerinden ayrılmaya hazırlanan EYT'liler bir taraftan da kıdem tazminatlarını öğrenmeye çalışıyor. EYT'li vatandaşların aldıkları maaş ve çalışma sürelerine göre tazminatları kalem kalem hesaplandı.

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Ekonominin zorladığı olduğu şu dönemlerde Ziraat Bankası'nın 10 - 31 Ocak 2023 tarihlerinde giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerinden 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira vreceğini garanti etti. İşte detaylar...

İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor

Kredi kartı ya da İş bankası bankamatik kart sahipleri iş yerlerinden kartlarının temassız özelliklerini kullanarak yapacakları farklı günlerde her 150₺ ve üzeri ödemelerinde 10₺ olmak üzere toplamda 150₺ değerinde maxi puan kazanacak. Kampanyada oran güzel kredi kartı yerine banka kartı ile alışver

Hollanda 76 bin TL aylık maaşla işçi alacak! İlgilenenler hızlıca bakmalı

Almanya'dan sonra Hollanda'da da işçi açığını kapatmak adına harekete geçti. Hollanda, dünyanın çeşitli yerlerinden yüksek maaşa işçileri kabul etmeye başladı.

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. PTT’den alma imkânı sağlanan kredi ile ihtiyaçların değil, borçların ertelenmesi hedefleniyor.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Kaş Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Kaş Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak.

surda iş yerlerinden kira alınmayacak Haberi

surda iş yerlerinden kira alınmayacak

Kaynak, TBMM'de gazetecilerin Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait işyerlerinin kira ödemelerinin ertelenmesine ilişkin sorusunu yanıtladı.


Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Sur İlçesinde kiraya verilmiş 584 adet taşınmazı bulunduğunu aktaran Kaynak, bunların 531'inin işyeri, diğerlerinin mesken olduğunu belirtti. 


Kaynak, şunları söyledi:


"Geçen yıl, terörle mücadele başlayınca sokağa çıkma yasağı ve benzer sebeplerle esnafın ticaretini yapamaması sebebiyle Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Ayrıca 2016 yılında da kira bedellerine herhangi bir zam yapılmadı. Sayın Başbakanımızdan talepleri olmuş Diyarbakır ziyaretinde, biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira...