15 / 05 / 2024

İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor

İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor

Kredi kartı ya da İş bankası bankamatik kart sahipleri iş yerlerinden kartlarının temassız özelliklerini kullanarak yapacakları farklı günlerde her 150₺ ve üzeri ödemelerinde 10₺ olmak üzere toplamda 150₺ değerinde maxi puan kazanacak. Kampanyada oran güzel kredi kartı yerine banka kartı ile alışver



Bu muhteşem kampanyaya maximum mobilden 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında katılma fırsatını kaçırmayın.
İşte Eylül Ayı Kampanyasına dâhil olan kartlar ve işlemler: Sadece  temassız işlem yapma özelliği aktif durumda olan Temassız Bireysel Bankamatik Kartları ve Temassız Maximum Genç Bankamatik Kartı kampanyaya dahilinde olacaktır..İŞ bankası  Müşterilerinin temassız işlem yapma özelliği aktif durumda olan Bireysel Bankamatik Kartları ile POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirecekleri 150 TL ve üzeri temassız ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınacaktır.

Söz Konusu Kampanyaya Aynı gün yapılan 150 TL ve üzeri kartlı temassız ödeme işlemlerinden yalnızca ilki kampanya geçerli olacaktır.

Söz konusu Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Temassız Özellikli Bireysel Bankamatik Kartları ve Temassız özellikli Maximum Genç Bankamatik Kartı dışındaki tüm kartlar kampanyadan hariçtir. İŞ Bankası  Kartı ile Temassız ödeme dışında kalan POS cihazlarından şifre girilerek yapılan işlemler, Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapılan mobil temassız ödeme işlemleri ile Sanal POS üzerinden yapılan alışverişler kapsam dışında olacaktır. İş bankası Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil olmayacaktır.

 İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor


Geri Dön