29 / 07 / 2024

İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor

İş Bankasından Eylül fırsatları! Yüzlerce liralık Maxi puan sizi bekliyor

Kredi kartı ya da İş bankası bankamatik kart sahipleri iş yerlerinden kartlarının temassız özelliklerini kullanarak yapacakları farklı günlerde her 150₺ ve üzeri ödemelerinde 10₺ olmak üzere toplamda 150₺ değerinde maxi puan kazanacak. Kampanyada oran güzel kredi kartı yerine banka kartı ile alışver


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, sigorta ve prim ödemeleri ve fatura ödemeleri alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

İşte Kampanya Detayları: Temassız özellikli Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında olacaktır. Bu Kampanya müşteri bazındadır.Kampanya da bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanacaktır.İş Bankası Maximum üye işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya olmayacaktır. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilme yapılamaz. Söz konusu kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri talep edilecektir.


Kampanya Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’lar 6 Ekim 2022 tarihinde son kullandığınız Bireysel Bankamatik Kartı’nıza yükleme yapılacaktır. İŞ Bankası MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2022’dir (bu tarih dâhil).


Editör Notu: Bu haber 9 Eylül 2022 tarihinde saat 03.29'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 24 kuruş, euro 18 lira 25 kuruş, altının gramı ise 1.001 lira değerindedir.

Teknosa'dan telefon alacaklara müjde! Huawei Nova 9 SE'ye indirim! 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bu haberi okumadan otomobil almayın! Yakıt cimrisi ilk üç otomobil

Herkes o telefonu konuşuyor! Huawei Mate 50 Pro 9 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön