14 / 05 / 2024

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Barmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

ÇAYKUR resmen açıkladı: İkinci sürgün yaş çay alımları başladı!

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden ikinci sürgün yaş çay alımları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar... 

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Aya Metal İnşaat Hafriyat Nakliye ve Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Metal İnşaat Hafriyat Nakliye ve Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Perita İnşaat Hafriyat Makina Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perita İnşaat Hafriyat Makina Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Yasemin Çakır tarafından kuruldu. 

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Barmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.


Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT;Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak. Her türlü inşaat malzemelerin imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva,...