17 / 05 / 2024

Suricatta Systems acil durum barınakları

Suricatta Systems acil durum barınakları

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

Acil toplanma yerleri için yeni çözüm!

Acil Toplanma Yeri Yoklama Çözümü yangın, deprem ve benzeri acil durumlarda bina içinde kalanların sayısının ve kimler olduğunun görülebilmesine imkan sunuyor.

Murat Kurum: Acil öncelikli dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "Acil öncelikli dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var. 300 bini İstanbul'da olmak üzere, 5 yıl içinde bu konutların dönüşümünü sağlayacağız." dedi

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile fevzi Sezer tarafından kuruldu.

Acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut olduğunu söyledi.

Acil durum hastanelerinin yapımının maliyeti TBMM'de!

Acil durum hastanelerinin yapımının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: Acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut bulunduğunu söyledi ve her yıl 300 bin dönüşüm yapmak ve 5 yıl içerisinde de bu dönüşümü bitirmek istediklerini belirtti. Kurum, vatandaşlara, "Riskli ne kadar bina varsa birlikte dönüştürelim" dedi...

Fahrettin Koca: Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,  "Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir." diye konuştu.

Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır" dedi.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da hayata geçriilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Erman Ilıcak'tan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıklaması!

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili "Zamanla yarışıyorduk. Bütün inşaat sektörüne verilmiş bir emanetti. Bu projede emeği geçen binlerce arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da salgın ve afetler kapsamında kullanılmak üzere yapılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca da katıldı...

Suricatta Systems acil durum barınakları Haberi

Suricatta Systems acil durum barınakları

Hızlı ve etkili müdahalenin büyük önem taşıdığı acil durum anlarında kullanılan konaklama çözümleri her zaman temel yaşam şartlarını destekleyen olanaklara sahip olmayabiliyor ve içinde yaşayacaklara en uygun konforu sağlayamayabiliyor. Bu özel ihtiyaçlara cevap olarak Suricatta Systems isimli proje kapsamında, DuPont™ Tyvek® ve DuPont™ Plantex® teknolojisi kullanılarak SURI isimli modüler sistem geliştirildi. Acil durumlarda barınmak için tasarlanan bu sistem, taşınması ve montajı kolay olduğu kadar ilk andan itibaren yaşam kalitesi düzeyini koruyarak güvenliği de sağlıyor.


SURI, Urbana de Exteriores isimli İspanyol inşaat firmasının inovasyon bölümünün Alicante Üniversitesi’nin de katkılarıyla ürettiği bir proje ürünü. Kendini bina tadilatlarına adayan Urbana de Exteriores bu projeyi, Birleşmiş Milletler’in Avrupa Birliği çerçevesinde “Temel İnsan Hakları” olarak tanıdığı “Yaşamaya Elverişli Konut” kriterlerine göre geliştirdi. SURI’nin tasarımında, geniş...