25 / 07 / 2024

Suriye iyilik konutları

Suriye iyilik konutları

Mardin'de, Suriye'deki iç savaş nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfına teslim edildi.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Suriye'de 2 bin 153 iyilik konutu inşa etti!

Türkiye Diyanet Vakfı, İdlib bölgesinde 1803, Azez bölgesinde 350 olmak üzere toplamda 2 bin 153 iyilik konutunu tamamlayarak korunaksız çadırlarda hayata tutunmaya çalışan savaş mağduru aileleri yuvalarına kavuşturdu.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İdlib'teki iyilik konutları sahiplerini bekliyor!

İdlib vilayetinde rejimden kaçan Suriyeliler için Sarmada ilçesine bağlı Mashat Ruhin bölgesinde Kızılay tarafından, inşa edilen 1228 briket evden 748’i yerleşime hazır hale getirildi. 

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Türkiye, Suriye'de konut inşa edebilir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Habertürk Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturularak konutlar inşa edilebileceğini söyledi.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

Rose Marine konutlarında ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil'

Gül Yapı'nın Rose Marine konutları ‘İstanbul'da 4 mevsim tatil' sloganıyla satışa sunuldu.

Suriye iyilik konutları Haberi

Suriye iyilik konutları

Türk Diyanet Vakfı tarafından Suriye'de bulunan ve çadırlarda yaşayan savaş mağdurları için yaptırılan iyilik konutları kampanyasına; "Bir konutta bizden olsun" diyen Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve velileri, topladıkları paranın dekontu Türk Diyanet Vakfı Nusaybin Temsilcisi Müftü Usame Anlağan'a teslim etti.

İlkha'da yer alan habere göre; bir konutluk paranın tesliminde konuşma yapan Okul Müdürü Abdussamed Tayfur; mazlum ve masum çocukları sıcak bir yuvaya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Anlağan ve İlçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ümran Gündüz, çalışmalarından dolayı Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ailesini tebriklerini iletti.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına...