21 / 05 / 2024

suriye kampanyaları

suriye kampanyaları

Türkiye’nin bir çok ilinde ve de ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Suriye'deki savaş yabancıların Türkiye'deki konut alımlarını nasıl etkiliyor?

Ramazan ayında konut satışlarında yavaşlama getirirken Suriye sınırında yaşanan yeni gerginlik ve "Türkiye savaşa mı giriyor?" kaygısı yabancıyı 'ev'den soğuttu. "Yaprak kıpırdamıyor" diyen sektör beklemeye geçti.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

Suriye'den geçecek petrol boru hattına ihtiyaç yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kerkük Yumurtalık Ham Petrol Boru Hattı'nın kapasitesi dolmadan Suriye üzerinden geçecek yeni bir boru hattına ihtiyaç olacağını düşünmediğini belirtti.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Suriye'de mülküne el konulan aileler çözüm arayışında!

Suriye'de mülkü kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gayrimenkullerini alabilmek için hak arayışlarına devam ediyor. Mülklerine el koyulan ailelerin çabaları yarım yüzyıldır sürüyor. Peki süreç nasıl başladı? Neler yapıldı? Neler çözüme engel oldu?

suriye kampanyaları Haberi

suriye kampanyaları

İstanbul’da 81 sitede, site sakinleri tarafından büyük ilgi gören “Suriyeli Çocuklar İçin Sizden de Bir Oyuncak” kampanyasında 70 Bin oyuncak toplandı.  İçinde bisikletlerden akülü arabalara minik çalışma masalarından elektronik oyuncaklara kadar çocukların ihtiyacı ve eğlencesi olan  bağışlar ekiplerimizce tasnif edilerek paketlendi. Kutusunda kullanıma hazır yepyeni oyuncaklar haline geldi.


Suriyeli çocukların yüzlerine küçük de olsa bir gülücük kondurmak için düzenlediğimiz kampanyamızda toplanan oyuncakları uğurlama töreni  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın, Ayşenur İSLAM ın katılımları ile gerçekleştirilecek.

 12 Eylül Cuma saat 11:00 de Boğaziçi Yönetim A.Ş Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşecek törenin sonunda bağış tırı mülteci kamplarının bulunduğu Gaziantep e hareket edecek. Bağışlar Gaziantep Kızılay Genel Müdürlüğüne teslim...