01 / 05 / 2024

Boğaziçi Yönetim Suriyeli çocuklara 70 bin oyuncak gönderiyor!

Boğaziçi Yönetim Suriyeli çocuklara 70 bin oyuncak gönderiyor!

Türkiye’nin bir çok ilinde ve de ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.



İstanbul’da 81 sitede, site sakinleri tarafından büyük ilgi gören “Suriyeli Çocuklar İçin Sizden de Bir Oyuncak” kampanyasında 70 Bin oyuncak toplandı.  İçinde bisikletlerden akülü arabalara minik çalışma masalarından elektronik oyuncaklara kadar çocukların ihtiyacı ve eğlencesi olan  bağışlar ekiplerimizce tasnif edilerek paketlendi. Kutusunda kullanıma hazır yepyeni oyuncaklar haline geldi.


Suriyeli çocukların yüzlerine küçük de olsa bir gülücük kondurmak için düzenlediğimiz kampanyamızda toplanan oyuncakları uğurlama töreni  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın, Ayşenur İSLAM ın katılımları ile gerçekleştirilecek.

 12 Eylül Cuma saat 11:00 de Boğaziçi Yönetim A.Ş Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşecek törenin sonunda bağış tırı mülteci kamplarının bulunduğu Gaziantep e hareket edecek. Bağışlar Gaziantep Kızılay Genel Müdürlüğüne teslim edilecek.

 


Geri Dön