30 / 07 / 2024

suriyede şehir kuralım

suriyede şehir kuralım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyeli mülteciler konusunda dünyaya çağrıda bulundu. Erdoğan, ''Suriye'nin kuzeyine bir şehir kuralım. Ülkeden çıkacak olanları, Türkiye'dekileri orada iskan etme imkanımız olabilir'' dedi.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Pandemiyle sağlıklı şehir yaklaşımının önemi ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, pandemiyle beraber bir kez daha "sağlıklı ve dayanıklı şehir" yaklaşımının öneminin ortaya çıktığını söyledi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Şehir hastanelerinin müteahhitlerine 57.5 milyar TL para ödenecek!

1 kuruş bile harcanmadan inşa edileceği açıklanan şehir hastanelerinin müteahhitlerine devletin bütçesinden 2022'ye kadar 57.5 milyar Türk Lirası para ödenecek.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Erzurum'a şehir hastanesi müjdesi!

Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum. 1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz'' dedi.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Nevşehir'de müteahhit firma 300 kişiyi dolandırdı!

Nevşehir'de bir grup vatandaş müteahhit firma tarafından dolandırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

suriyede şehir kuralım Haberi

suriyede şehir kuralım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay tarafından 'bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı' misyon edinen söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara verilen Zümrüdüanka Ödülleri törenine katıldı. Gerek başbakanlığı döneminde, gerekse cumhurbaşkanı olarak Yeşilay'a verdiği güçlü desteğin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu: 


- Suriye'den gelen mültecilere harcadığımız para 10 milyar dolar, sadece 5 senede. Biz olaya homoekonomikus anlayışıyla bakmadık, böyle bakmıyoruz. 'Veren el, alan elden hayırlıdır.' Bize Batı ne diyor? İşte size yılda 3 milyar euro vereceğiz. Bakınız bu sözü vereli 4 ay oldu, hala verecekler, hala verecekler. 


- Bugün AB Konseyi Başkanı ziyaretimdeydi. 'Bakın, verseniz de vermeseniz de biz bu mültecilere kapımızı kapatmadık Batılılar gibi, açık tuttuk, yine açık tutacağız ama biraz...