28 / 07 / 2024

suriyelilere konut

suriyelilere konut

Suriyelilerin ilgi gösterdiği Barış Yapı'da ikinci el eşyayla donatılan 2 odalık evlere 700 ile 900 lira arası paha biçiliyor.

İdlib'de Suriyelilere 50 bin konut inşa edildi! 

Macaristan Büyükelçiler Konferansı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriyelilere yapılan yardımlar kapsamında 50 bin konutun inşa edildiğini dile getirdi.

Veli ve öğretmenlerden Suriyelilere konut yardımı! 

Mardin'de, Suriye'deki iç savaş nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfına teslim edildi.

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

Suriyelilere konut satış izni verilebilir!

2017 yılı ilk 7 ayında yabancılara yapılan konut satış sayısı 11.434 oldu. Altın Emlak’ın Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Suriye vatandaşlarına konut satışına izin verilebilir" dedi.

TOKİ Suriyelilere hangi illerde konut verecek?

Son günlerde ülke olarak çok ciddi ve yoğun bir gündeme sahibiz.Bu yoğun gündem içerisinde de en çok merak edilen konu, savaş sonrası ülkelerinden, ülkemize irtica eden Suriyeliler konusu. Peki TOKİ Suriyelilere hangi illerde konut verecek?

Suriyeliler Esenler'deki konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye'nin sadece konut üretimiyle bir yere varamayacağını belirten Kahvecioğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kahveci, Esenler'deki konut fiyatlarının artışını da Suriyelilere bağladı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

suriyelilere konut Haberi

suriyelilere konut

Suriyelilerin ilgi gösterdiği Barış Yapı'da son trend eşyalı kiralık evler. İkinci el eşyayla donatılan 2 odalık evlere 700 ile 900 lira arası paha biçiliyor. Ev sahiplerinin bihaber olduğu bu fiyatları ise aracılar koyuyor 


2 oda bir salondan oluşan bakımsız birçok evin kirası 700 ile 900 lira arasında değişiyor. Son dönemlerde eşyalı kiralık dairelerin arttığı bloklarda özellikle aracılar, deyim yerindeyse büyük vurgun yapıyor 


TORBALI'NIN en eski yapılarından olan, daha önceleri uygun fiyata evlerin adresi olan Barış Yapı'da ev kiraları tavan yaptı. Bölgedeki evlerin Suriyeli uyruklu vatandaşlara verilmesinin ardından buraya yönelen Suriyeliler, ev sahiplerinin ya da aracıların fiyat taleplerini yaşadıkları konut sıkıntısı nedeniyle geri çeviremeden kabul ediyorlar. 2 oda bir salondan oluşan bakımsız birçok evin kirası 700 ile 900 lira arasında değişiyor. Son...