18 / 05 / 2024

Sürlife Yapı Anonim Şirketi

Sürlife Yapı Anonim Şirketi

Sürlife Yapı Anonim Şirketi, Özkan Kadı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi Bakırköy'de Osman  Karadavut tarafından kuruldu.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Hsj Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hsj Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Husaın Jobirov ortaklığında kuruldu.

Pesüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pesüs Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eyk Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Kaytaş tarafından kuruldu.

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Plan İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baltacı ve Sürkit Madem Otomotiv Enerji Gıda Yatırım A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran 2017 tarihinde kuruldu.

Wg Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Wg Yapı Anonim Şirketi Eyyüp Akan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mayıs Cüma günü kuruldu .

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Süreyya Yerlikaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Sılence Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sılence Yapı Anonim Şirketi, Ali Yurtsever Yönetim Kurulu Başkanılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi, Hasan Kaçmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Gümüş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Şaşkınbakkal Bulvarı'nda kuruldu.

Madar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Madar Yapı Anonim Şirketi, Yusuf Çakır Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, İnönü Caddesi, Fırat Plaza Zemin Kat Florya'da kuruldu.

Sürlife Yapı Anonim Şirketi Haberi

Sürlife Yapı Anonim Şirketi
Sürlife Yapı Anonim Şirketi, Özkan Kadı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Sürlife Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...