11 / 05 / 2024

sürmene satılık rezidans

sürmene satılık rezidans

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Sürmene Akik Konutları 12 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 99 adet daire bulunuyor. Sürmene Akik Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık!

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık stüdyo dairelerin fiyatları 176 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans projesinde 40 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık evlerin fiyatları 178 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Soyak Konforia Rezidans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor...

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ankara İncek Loft Rezidans satılık!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen projede 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar değişiyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

sürmene satılık rezidans Haberi

sürmene satılık rezidans

Sürmene Akik Konutları projesinde 10 metrekare sosyal seçenekler için ayrıldı. Projedeki daireler 151 metrekare ile 157 metrekare alan arasında değişiyor.


Sürmene Akik Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 99 adet daireden oluşan projede 3 blok yer alıyor. AKS Grup imzasıyla yükselen proje Trabzon İl'inde yer alıyor. 


Sürmene Akik Konutları projesinde kamelya, otopark, yürüyüş yolları, güvenlik, çocuk yüzme havuzu, basketbol ve çocuk havuzu, gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Sürmene Akik Konutları teslim tarihi 2015 yılının sonu olarak belirlendi. Projedeki dairelerin minimum fiyatları 160 bin TL' den başlıyorken maksimum fiyatları 210 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Sürmene Akik Konutları iletişim

Adres:Trabzon Cad. No: 132 Yomra – Trabzon

Tel:  0 462 344 01 71

Web: http://www.aksgrupinsaat.com/

Tülay...