28 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.



Nidapark Başakşehir Evleri  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. 5 blok halinde yükselen proje 348 adet konut ve 48 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Tahincioğlu  Nidapark Başakşehir  Rezidans satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Başakşehir Nidapark'ın sosyal donatı alanları arasında; spor alanları, yüzme havuzları, otopark, çok amaçlı salon, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar ve fitness yer alıyor. 


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık ev fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 


Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım bilgileri: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Nidapark Başakşehir iletişim

Telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön