26 / 05 / 2024

Suşehri ilkokulu yıkım

Suşehri ilkokulu yıkım

Suşehri Yatılı Bölge İlkokulu/Ortaokulu binası yıkılacak. Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul binasının depreme dayanıklılık testinden geçemediği için yıkılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Artvin Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı mecliste!

Artvin ilindeki Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Hasankeyf'te yıkım devam ediyor!

Ilısu Barajı nedeniyle sular altında kalacak olan Hasankeyf’te yıkım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kumburgaz Merkez İlkokulu'nun yıkımına başlandı!

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan ve yüzde 69 çürük raporu bulunan Kumburgaz Merkez İlkokulu'nun yıkımına başlandı.

Hasankeyf’te yıkım hızlandı!

Batman’da tamamlaması planlanan Ilısu Barajı altında kalacak antik kent Hasankeyf ilçesinin yıkım işlemi sürüyor.

Adnan Oktar'ın villasında yıkım başlıyor!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villasının yıkılacağı açıklanmıştı. Boşaltılan villada yıkım bugün başlıyor.

Boğaz'da bir yıkım daha!

Su Ada'nın yıkımının ardından hemen karşısında yer alan bir denizcilik şirketine ait bina yıkıldı.

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

İzmir Urla'daki 8 bin 700 konut ve işyeri için yıkım kararı!

İzmir Urla’nın CHP’li Belediye Başkanı Sibel Uyar, hemşerileri tarafından suçlanıyor. Çünkü; ilçedeki 8. 700 konut ve işyeri için yıkım kararı alındı. Bunlar arasında ünlü Urla Villaları ile CHP’li kadın başkanın annesine ait işyerleri de var.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Suşehri ilkokulu yıkım Haberi

Suşehri ilkokulu yıkım


Suşehri Yatılı Bölge İlkokulu/Ortaokulu binasının yıkılarak yerine yeni binanın yapılacağı bildirildi. 

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul binasının depreme dayanıklılık testinden geçemediği için yıkılmasının kararlaştırıldığını belirtti. 

Okulun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını aktaran Keleş, okuldaki masa ve sıraların ilçede ihtiyaç olan okullara verileceğini, kalan malzemelerin ise Milli Eğitim Müdürlüğünce muhafaza altına alınacağını söyledi. 

Keleş, okulda eğitim gören öğrencilerin taşımalı olarak, Esenyaka ve Aşağısarıca köyündeki okullar ile ilçe merkezindeki TOKİ Kösedağ Ortaokulu'nda eğitimine devam edeceklerini belirtti. 

Öğretmenlerin de geçici görevlendirmeyle ilçedeki diğer okullara gönderildiğini ifade eden Keleş, "Eski okulumuz yıkıldıktan sonra yerine daha modern bir okul ve pansiyon yapılarak öğrencilerimize sunulacaktır" dedi. 


Son...