18 / 05 / 2024

Susuz mahallesi referandum

Susuz mahallesi referandum

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19-20 Aralık’ta isim değişikliğine gidecek olan Susuz Mahallesi’nin site yöneticileri ile buluştu, Yaşar, semt sakinlerinin oy kullanacağı referandumla ilgili yöneticilerle sohbet etti.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arsa alacaklara büyük fırsat! Ankara Yenimahalle'de 2 arsa satılıyor!  

Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan 10 bin 153 ve 12 bin 386 metrekare büyüklükteki 2 arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden Ankara Yenimahalle'de satılık 2 arsa! 77.7 milyon TL'ye!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi, 43544 ada, 2 nolu parselde ve 43545 ada, 2 nolu parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Ankara Yenimahalle'de 18 milyon TL'ye satılık 7.314 metrekare arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 62658 ada 1 parselde yer alan 7 bin 314 metrekare yüzölçüme sahip arsayı 18 milyon TL'ye satıyor...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 63354 ada, 4 nolu parseldeki arsa ÖİB tarafından satılıyor..

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

Ankara Yenimahalle'de 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor..

Goldlife Konutları'nda 310 bin TL'ye!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Goldlife Konutları Toğal Maden İnşaat imzasını taşıyor. Susuz Mahallesi'nde yükselen proje 7 bin metrekarelik alan üzerinde yayılıyor.

Yenimahalle Susuz'a kültür merkezi inşa edilecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19-20 Aralık’ta isim değişikliğine gidecek olan Susuz Mahallesi’nin site yöneticileri ile buluştu, Yaşar, semt sakinlerinin oy kullanacağı referandumla ilgili yöneticilerle sohbet etti.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm için referandum yapılacak!

Kepez Belediyesi tarafından 'Yeni Emek Mahallesi'nde hazırlanan kentsel dönüşüm projesi için 18 Ekim tarihinde referandum yapacak.

Ankara Yenimahalle'de üç uygulama imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Susuz Mahallesi, Kaletepe Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Yenimahalle, Susuz Mahallesi için sandığa gidiyor!

Bütünşehir Yasası'yla Susuz Köyü mahalle statüsüne kavuşunca, Yenimahalle’deki Susuz Mahallesi sayısı 2’ye çıktı. Belediye, vatandaşlardan gelen önerileri referanduma sunacak. En çok oyu alan isim verilecek.

Susuz mahallesi referandum Haberi

Susuz mahallesi referandum


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19-20 Aralık’ta isim değişikliğine gidecek olan Susuz Mahallesi’nin site yöneticileri ile buluştu.


Susuz Semt Birimi’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Susuzlularla bir araya gelen Yaşar, semt sakinlerinin oy kullanacağı referandumla ilgili yöneticilerle sohbet etti.


Susuzlulara müjde verdi


Referandumda vatandaşlara Ata, Hürriyet ve Cumhuriyet isimlerinden oluşan mahalle adları arasından seçim yapacaklarını söyleyen Başkan Yaşar, “Başka bir isimde karar kıldıysanız. Çoğunluk seçenekler arasında yer almayan bir isim önerisinde bulunursa, tabi ki de size saygı duyarız. Bunun için bir de oy pusulasında 4’üncü seçenek olarak sizlerin isim yazabileceği bir alan da yer alacak” dedi.


Vatandaşlara mahallede yapılan çalışmalardan ve planlanan projelerden de bahseden Yaşar, Susuzlulara bir kreş ve kültür merkezi müjdesi de verdi.


“Susuz’un yıldızı parlıyor”


Yaşar, “Belediye olarak Yenimahalle’nin her noktasına hizmet etmeye çalışıyoruz....