04 / 05 / 2024

Sütaş 2015 hedefleri

Sütaş 2015 hedefleri

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı 7 Mayıs'ta!

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Emlak vergisinde beyanname verme süresi 2015!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz mallar için her sene belediyeye ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisinde beyanname verme süresi 2015 ne zaman?

Beyanname süreleri 2015!

Taşınmaz mallardan elde edilen gelirler için ödenmesi gereken gelir vergisinde beyanname verme zorunluluğu bulunuyor. Beyannameler 25 Mart'a kadar veriliyordu. Ancak beyanname süreleri 2015 uzatıldı...

Kira beyannamesi verme süresi 2015!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz malların kiralanmasından elde edilen gelirler için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergi için öncelikle beyanname veriliyor. İşte kira beyannamesi verme süresi 2015...

Riskli yapı tespit süreci 2015!

Kentsel dönüşüm, riskli yapılar üzerinde gerçekleşiyor. ekonomik ömrünü tamamlamış olan ya da yıkılma veya ağır hasar görme riski taşıyan yapılar riskli olarak değerlendiriliyor. İşte riskli yapı tespit süreci 2015..

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

Sütaş Bingöl projesini 2017'de hayata geçirecek!

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta!

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta yapılacak. THEATRON BODRUM VİLLALARI, orman arazilerinin yamaçlarında muhteşem manzaraya sahip 19 dönüm arazide 19 adet tek katlı müstakil villalardan oluşur.

Göcek Tüneli'nden geçişler Mayıs'ta başlıyor!

Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Kars'ta 115 yıllık Çamçavuş Köprüsü taşındı!

Kars'ın Susuz ilçesinde 115 yıl önce Ruslar tarafından yaptırılan 105 ton ağırlığında ve 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü taşınarak Kars Çayı'nın üzerine başarılı şekilde yerleştirildi

Sütaş 2015 hedefleri Haberi

Sütaş 2015 hedefleri

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi. Yılmaz, bu hedef doğrultusunda 2020'ye kadar 300 milyon dolarlık yatırım planladıklarını vurguladı. Yılmaz, "Tire Fabrikası'nı 2016 başında, üretici ve mesleki eğitim faaliyetlerini başlattığımız Bingöl projemizi de 2017'de hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diye...