14 / 05 / 2024

sütaş fabrikası

sütaş fabrikası

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Sütaş, Romanya'da süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı!

Sütaş, Romanya'nın başkenti Bükreş'te süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı....

Kıbrıs'ta kaçak otelin yıkımı yargıya taşındı!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kaya Grup'un Karaoğlanoğlu’ndaki eski Zeyko Yağ Fabrikası’nın yerine inşa ettiği otelin son katının yıkılması kararına uyulmadı. Dün yargı süreci başlatıldı.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Sütaş Tire fabrikası Mart 2016'da açılacak!

Sütaş, Tire OSB’de satın aldığı 100 bin m2’lik arsa üzerinde yaptığı fabrikayı Mart 2016’da tamamlayıp üretime başlayacak. 80 milyon dolarlık yatırımla kurulacak Sütaş Tire fabrikasında günde yaklaşık bin ton süt işlenmesi planlanıyor.

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

Sütaş Bingöl projesini 2017'de hayata geçirecek!

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta!

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta yapılacak. THEATRON BODRUM VİLLALARI, orman arazilerinin yamaçlarında muhteşem manzaraya sahip 19 dönüm arazide 19 adet tek katlı müstakil villalardan oluşur.

Göcek Tüneli'nden geçişler Mayıs'ta başlıyor!

Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak.

Kars'ta 115 yıllık Çamçavuş Köprüsü taşındı!

Kars'ın Susuz ilçesinde 115 yıl önce Ruslar tarafından yaptırılan 105 ton ağırlığında ve 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü taşınarak Kars Çayı'nın üzerine başarılı şekilde yerleştirildi

Ritim İstanbul’un 31 Mayıs’ta başlayan ilk etap teslimleri sona erdi!

Konforlu ve güvenli yaşam alanları ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayan İstanbul’un gözde yaşam alanlarından Maltepe’de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul’un 31 Mayıs’ta başlayan ilk etap teslimleri sona erdi.

Antalya'ya Mayıs'ta 1,5 milyon turist geldi!

Antalya'ya gelen turist sayısı Mayıs'ta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,68 arttı - Ocak-Mayıs dönemindeki artış ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,08 oldu.

ONS İncek Residence açılış töreni 31 Mayıs'ta!

Ankara’nın konfor anlayışını değiştiren proje ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisinde Ankara’nın seçkin isimlerini bir araya getiriyor. Projenin açılış töreni 31 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Ataşehir Belediyesi, Engelsiz Şenlik 29 Mayıs'ta gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs’ta yapılması planlanan, Manisa Soma’daki maden faciası nedeniyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapıldı...

sütaş fabrikası Haberi

sütaş fabrikası

Teşvik alan şirketler arasında Sütaş da yer alıyor. TÜSİAD eski başkanı Muharrem Yılmaz’ın sahibi olduğu Sütaş İzmir’de yapacağı fabrika yatırımı için 145 milyon liralık teşvik belgesi aldı. Bu yatırımla 500 kişiye iş imkanı sağlanacak. Kasımdaki en büyük teşvik belgesi 2.1 milyarla İkitelli Sağlık kampüsü için alındı. İkitelli’de yapılacak projede, 479 yataklı genel hastane, 347 yataklı onkoloji hastanesi, 451 yataklı çocuk hastanesi, 451 yataklı kadın doğum hastanesi, 279 yataklı kardiyoloji ve kalp damar hastalıkları hastanesi, 347 yataklı nörolojik ve ortopedik bilimler hastanesi, 128 yataklı psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 2682 yataklı entegre sağlık kompleksi yer alacak.


Kaan...